APPARIS GRUPA d.o.o.
Opis djelatnosti

Naše poslovanje je usmjereno na projektiranje i proizvodnju modularnih kontejnera koji nude brzo i praktično rješenje. Kontejneri su namjenjeni za obavljanje prodajnih i uslužnih djelatnosti, za stanovanje, proizvodimo i sanitarne kontjnere te kontejnere za sportske aktivnosti i svlačionice.

Specijalizirani smo i u proizvodnji autobusnih nadstrešnica. Urbana oprema čini isto dio naše ponude, kao i limene garaže i limene vrtne kućice te limeni materijal za graditeljstvo.


Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Naša ponuda je oformirana i zaokružena tako što našim radom, stalnim ulaganjem i napretkom se postižu sigurni i suvremeni proizvodi. Usmjereni smo na pouzdanu i kvalitetnu proizvodnju, na uvođenje inovativnosti u cijeli proces poslovanja i na praćenje zadnjih trendova kako bi našim kupcima na sve zahtijevnijem tržištu uvijek imali za ponuditi najbolje rješenje.

Misija je proizvoditi tako da svi segmenti budu usmjereni na želje kupaca, pružati kupcima mogućnost da čim više sudjeluje u odabiru detalja kako bi krajnji proizod bio oformiran u skladu sa kupčevim željama do najsitnijeg detalja.

Vizija je nastaviti pravcem kojim smo krenuli, korsititi svaku mogućnost napretka, formiranje dobrih odnosa sa kupcima, pratiti trendove i ulagati u nova znanja kako bi krajnji rezultat uvijek zadovoljio očekivanja i kupaca, a i nas samih.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi