LIN TRGOVINA d.o.o.
Opis djelatnosti

U našoj Željezariji možete pronaći proizvode koji su Vam potrebni u manjim ili većim zahvatima, bili to popravci, restauracija ili proizvodnja.  Željeznarija je smještena u prizemlju Karlovačke tržnice  te se u njoj nalaze odjeli rasvjete i posuđa, ručnih i električnih alata, vijčane robe i okova, vodo-materijala te boja i lakova. Na katu se nalaze trgovine elektro-materijala i kućanskih aparata,  instalacijskog materijala i pribora, telefonije, informatike i elektronike te opreme za zaštitu na radu i sportske aktivnosti sa velikim izborom i povoljnim cijenama. Također bi izdvojili našu knjižaru i papirnicu koja je kao takva prodavaonica jedna od najvećih u Hrvatskoj. Veliki izbor školskog pribora, igračaka i slikovnica, knjiga, poklon artikala i poslovnih poklona može zadovoljiti i najzahtjevnije kupce. Tu je još i uredski program i velik izbor artikala za slikare i slobodne umjetnike. U sastavu našeg poslovnog tima raspolažemo sa stručnim i uslužnim osobljem koji stoje na raspolaganju kupcima u rješavanju njihovih životnih potreba i ciljeva. 


Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Poduzeće Lin trgovina d.o.o. osnovano je 1992 g. te sa skoro  30 godina poslovanja, Lin trgovina se od male obiteljske tvrtke prometnula u tvrtku koja posluje na preko 2000 m2, te zapošljava 65 djelatnika.

Lin trgovina smještena je na Karlovačkoj tržnici. U 5 prodavaonice sa preko 60 tisuća artikala može se pronaći za svakoga ponešto.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi