LACERTUS VERBUM d.o.o.
Opis djelatnosti

Lacertus Verbum d.o.o. (SUDOPER.HR) specijalizirana je tvrtka za uvoz, veleprodaju i maloprodaju kuhinjskih sudopera i slavina na hrvatskom tržištu.

Artikle iz ponude kod nas možete kupiti po cijenama sniženima koliko god je moguće, a da se ne izgubi kvaliteta podrške, profesionalnost i povjerenje između nas i naših kupaca.

Isporuka sudopera po cijeloj hrvatskoj najizazovniji je dio trgovine sudoperima, a kod nas se ništa ne prepušta slučaju. S obzirom na težinu i sastav granitnih sudopera, njihovo pakiranje i dodatna zaštita izuzetno je bitna kako bi sigurno i neoštećeno stigli na vaš prag. Činjenica je da većina proizvođača ne pakira sudopere da izdrže ponekad neodgovorno rukovanje. Sudopere i slavine koji po našoj procjeni nisu dovoljno dobro zaštićeni dodatno pakiramo u kutije s posebnom oblogom od zračnih jastuka kako bi značajno ublažili eventualne šokove i udarce(video). Odabrali smo trenutno najbolje partnere za skladištenje i obradu paketa (Logistika 360) kao i po našim testovima najbolju kurirsku službu (GLS) kako bi vaše iskustvo bilo na najvišoj mogućoj razini. 

Naše najprodavanije modele brendova AquasanitaElleci i SHR možete kupiti i na prodajnim mjestima naših partnera. Surađujemo i s velikim brojem stolara i malih proizvođača namještaja koji su prepoznali našu kvalitetu usluge i podrške. Ako ste tvrtka ili obrt i želite s nama ostvariti suradnju, pozivamo Vas da ispunite slijedeći obrazac. Kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku. 


Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Našim kvalitetnim pristupom poslovanju i komunikaciji s partnerima i maloprodajnim kupcima, uspjeli smo u vrlo kratkom roku postati najbolja trgovina ovakve vrste u regiji.

Zašto mi?

Zbog činjenice da smo specijalizirani upravo za prodaju sudopera i slavina na hrvatskom tržištu, možemo se u vrlo kratkom roku prilagoditi promjenama i trendovima. Prije svega ovdje mislimo na kvalitetu usluge i suradnje s našim partnerima u prodaji, isporuci i marketingu. Posebnim protokolima uređeni su postupci kojima želimo osiguravati vaše zadovoljstvo našom uslugom i isporučenim proizvodima. 

Komunikacija

Naš odnos započinje kada napravite narudžbu. Budući da se pri odabiru sudopera trebaju pratiti određena pravila kako bi ugradnja istog bila moguća, ubrzo nakon zaprimljene narudžbe primit ćete naš poziv kako bi u kratkom informativnom razgovoru otklonili eventualne nejasnoće ili spriječili greške kod narudžbe. Nekoliko naših pitanja otklanja 99% krivih narudžbi, a također ćete primiti i informaciju o točnom roku isporuke jer je neke modele sudopera potrebno naručiti. 

Posebno brinemo da komunikacija, brzina i kvaliteta poslovanja između nas i naših partnera bude na korist krajnjem korisniku naših proizvoda, pa smo u skladu s time razvili brojna rješenja koja znatno podižu opću kvalitetu suradnje s našom tvrtkom. Bilo da se radi o kupnji kroz maloprodajni ili veleprodajni sustav.

Izložbeni prostor

U našem izložbenom salonu u Sesvetama, pripremili smo preko 70 najprodavanijih sudopera s pratećom opremom i slavinama. Kod nas se možete bolje upoznati s modelima, materijalima i bojama sudopera kako bi odabrali upravo model koji najbolje odgovara vašim potrebama. Također imamo izložen velik broj prateće opreme i odgovarajućih slavina (video).

LACERTUS VERBUM d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama:
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi