OLUK d.o.o.
Opis djelatnosti

Osnovne grupe proizvoda koje distribuiramo su:
- pribor za laminatne i drvene podove, podloge, lajsne, prelazni profili
- stiropor lajsne i ukrasne ploče od stiropora
- lajsne za keramičke pločice
- karnišne i roloi
- zidne obloge i dekorativne naljepnice
- dekorativne boje i žbuke
- drvene lajsne i profile
- vinil LVT podovi

Zastupnici smo brendova ARBITON, PROFIFLOOR, DOELLKEN (lajsne za radne ploče), VIDELLA, PROFIDECOR i FIX-PRIX (ukrasni stiropor i izolacije), te PRIMACOL (dekorativne boje).


Županije djelovanja
Druge države
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Tvrtka OLUK d.o.o. od svojih početaka 1997. godine orijentirana je na distribuciju kvalitetnih proizvoda za uređenje interijera. Smješteni smo u vlastitom objektu na području istočne Hrvatske, točnije u Baranji u malom mjestu Branjin Vrh (pored Belog Manastira) u blizini mađarske i srpske granice. Ova lokacija nam pruža puno logističkih prednosti u dostavi robe na teritoriju BiH, kao i Srbije.

Od 2007. godine djeluje poduzeće OLUK TRGOVINA d.o.o., Beograd nadležno za tržište Republike Srbije i Republiku Srpsku u BiH. Do 2011. poduzeće je zauzelo dominantan položaj u distribuciji pribora za laminatne podove i karnišne na srpskom tržištu.

 

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi