POŽGAJ GRUPA
Opis djelatnosti
POŽGAJ GRUPA je moderna i inovativna grupacija, čija je primarna djelatnost proizvodnja proizvoda od drva. Jedan je od najvećih i najznačajnijih subjekata hrvatske drvne industrije, čija tradicija seže unatrag 40 i više godina. Osnivač grupe je obitelj Požgaj iz Hrvatske. Unutar Požgaj Grupe djeluje više poduzeća-članica, čije se aktivnosti međusobno nadopunjuju i tako u sinergiji čine efikasan sustav sa širokom lepezom proizvoda od drva. U sastavu Požgaj Grupe nalaze se tvornica rezane građe, tvornica lamela, tvornica lijepljenih drvenih ploča, tvornica parketa, tvornica namještaja i tvornica drvenih kuća. Ukupno zapošljava više od 500 djelatnika u 6 pogona na 4 lokacije diljem Hrvatske. Oko 90% svojih gotovih proizvoda izvozi na više od 25 tržišta diljem Europe i svijeta.

U fokusu poslovanja Požgaj Grupe nalaze se prvenstveno proizvodi visokog stupnja finalizacije, a široka paleta raznovrsnih proizvoda od drva obuhvaća:
DRVENE KUĆE
NAMJEŠTAJ
PARKET I ZIDNE OBLOGE
LIJEPLJENE DRVENE PLOČE
REZANA GRAĐA
BRIKET.

Požgaj Grupa također nudi uslugu opremanja hotela i drugih turističkih objekata.

Dugogodišnje iskustvo rada s drvom, u kombinaciji s visokom razinom kontrole u proizvodnim procesima, rezultiraju stabilnom kvalitetom proizvoda i pouzdanim rokovima isporuke, što ih čini priznatim proizvođačem te osigurava njihov opstanak na zahtjevnom međunarodnom tržištu.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi