BLUEMONT d.o.o.
Opis djelatnosti
BLUEMONT d.o.o. je ovlašteni servis za vodovodni program Honeywell/Braukmann proizvoda.

Nudimo Resideo rješenja za pitku vodu: redukcijski ventili, regulatori tlaka, hvatači nečistoće, filteri, kombinacije filtera, namjena: stambeni/industrijski sektor

Resideo u svom izboru nudi mnogo različitih rješenja, koja je moguće prilagođavati prema potrebama objekta od rješenja za individualno stanovanje i kuće do integriranih rješenja za automatizaciju sustava u velikim poslovnim, trgovačkim i hotelskim objektima.

Od automatske regulacije termoenergetskih uređaja u zgradama, regulacije tlaka i filtracije potrošne vode, do integriranih sustava nadzora i upravljanja, "Resideo" nudi najkvalitetnija rješenja.

Resideo spada među vodeće svjetske proizvođače opreme i sistemskih rješenja s područja automatizacije zgrada i kućne automatike. Resideo prodajni program obuhvaća svu potrebnu opremu za izvedbu automatizacije sustava grijanja, hlađenja te ventilacije i klimatizacije, kao i druge električne i strojarske uređaje u zgradama.

Županije djelovanja
Internet adresa

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi