PENETRA d.o.o.
Opis djelatnosti
Tvrtka Penetra je ovlašteni PENETRON distributer u Hrvatskoj. PENETRON razvija i proizvodi proizvode visoke kvalitete za primjenu prilikom hidroizolacije, zaštite i popravaka betona.

Osnovne djelatnosti tvrtke su: distribucija, marketing i tehnička podrška kupcima od kojih se ističe zastupanje stranih kompanija s naprednim tehnologijama u građevinskoj industriji.

Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Danas se PENETRON sustav prodaje širom svijeta u više od 105 zemalja putem kvalificiranih aplikatora i distributera. Znanje i iskustvo stečeno u proteklih 40 godina omogućili su PENETRON-u da ponudi široki spektar konkretnih rješenja, uključujući hidroizolaciju na bazi rastućih kristala, brtve radnih spojeva i tekuća brtvila.

Sustav PENETRON dokazano je učinkovit na brojnim velikim projektima širom svijeta. Tehnička izvrsnost proizvoda, obrazovan i pouzdan tim ljudi učinili su tvrtku vodećom u svijetu.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi