FRÜHWALD d.o.o.
Opis djelatnosti
Ime „Frühwald“ stoji kao sinonim kvalitete, inovacija i dizajna na području proizvodnje opločnika i ploča. Osim osvježavajuće palete boja, naše ploče i opločnici su od 2018. godine obogaćene novim površinama – od obrađenih, do fino pjeskarenih – svaka kontrolirane kvalitete. Svi naši proizvodi iz pogona u Dicmu, blizu Splita, kompletno su hidrofobizirani.

NAŠI PROIZVODI:
- Opločnici: mnoštvo različitih površina, boja i dimenzija
- Široki izbor Frühwald ploča
- Keramičke kompozitne ploče: nova tehnologija - sloj betona i kvalitetni keramički sloj
- Betonski elementi za zidove/ograde
- Vrtni rubnjaci
- Infrastruktura: sustav za odvodnju i cestovni rubnjaci

Polazimo od činjenice da kreiramo životne prostore naših kupaca. Na takav način stvaramo kvalitetno i ugodno okruženje s dizajnerskim rješenjima za svačiji ukus i zahtjev – kako za privatne tako i za javne površine. Svi koji žele atraktivnu i stilski dotjeranu okućnicu, s Frühwaldom će pronaći savršeno rješenje.


Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Frühwald je s radom započeo kao mala betonara prije 90 godina. Unatoč promjenama tijekom povijesti naše društvo je danas među vodećim međunarodnim poduzećima na području vanjskog uređenja. Danas Frühwald broji 120 zaposlenika u četiri vlastita pogona organizirana kroz pojedinačna društva u Mađarskoj, Hrvatskoj, Austriji i Rumunjskoj.

U većini država srednje i istočne Europe ćete naići na naše opločnike i ploče: u vrtovima, u okolišu privatnih i javnih institucija (dječjih vrtića, škola i sveučilišta), ali jednako tako i na javnim površinama – na javnim gradskim trgovima i pješačkim zonama.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi