TERMO-LINE d.o.o.
Opis djelatnosti
Termo – line d.o.o. se pojavljuje na tržištu kao zaštićeno ime, a obuhvaća široki proizvodni program, od proizvodnje materijala koji se upotrebljavaju u graditeljstvu, do proizvodnje PVC stolarije i ALU bravarije.

Široki spektar proizvodnje odnosi se na proizvodnju fasadnog i stiropora za specijalne namjene, proizvodnju građevinskih ljepila za stiropor, keramičke pločice i druge slične svrhe, proizvodnju dekorativnih žbuka na bazi akrilnih smola i silikata, proizvodnju fasadnih i unutarnjih boja s kompletnim MIX sustavom.

Naši proizvodi:
- Stiropor
- Građevinska ljepila
- Dekorativne žbuke
- Boja za zidove
- Impregnacije
- Hidroizolacije
- PVC Stolarija (PVC prozori, PVC vrata, PVC klizne stijene, komarnici)
- Aluminijska bravarija (Sistemi za prozore i vrata sa i bez termo prekida, klizni sistemi, sistemi za zaštitu od sunca, fasadni sistemi i ventilirajuće fasadne obloge)
- Sekcijska garažna vrata

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Proizvodnja PVC stolarije u našoj tvrtki odvija se na najsuvremeniji način, prema zahtjevima proizvođača PVC profila. Profil s kojim radimo je SALAMANDER, njemačkog podrijetla, odnosno proizvođača.

U proizvodnji ALU bravarije koristimo profile FEAL čiji sistemi svoju primjenu mogu naći u različitim izvedbama modernog graditeljstva.

Zahvaljujući tome što u svom radu težimo vrhunskoj kvaliteti razvili smo se u renomiranu tvrtku čije ime postaje potvrda i jamstvo kvalitete. Termo-line program se pojavljuje i kao certificirani ETICS sustav prema ETAG–u 004 s termo izolacijskim svojstvima.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi