PROMAT d.o.o.
Opis djelatnosti

Etex je svjetska grupacija koja proizvodi visoko kvalitetne građevinske proizvode u četiri područja: obloge i građevinske ploče, pokrovi, keramičke ploče, vatrozaštita i izolacije.

Siniat proizvodi za suhu gradnju nude rješenja i sustave za pregradne zidove, za izvedbu stropova, obloge interijera i eksterijera objekata. Naš širok asortiman sustava suhe gradnje u mogućnosti je zadovoljiti i najzahtjevnije tehničke uvjete kako bi stvorili savršen radni i životni prostor.

Promat je tržišno orijentiran pružatelj rješenja i dokazan lider za pasivnu građevnu protupožarnu zaštitu u raznim industrijskim primjenama i rješenjima kao i za učinkovitu izolaciju za visoke i niske temperature, zaštitu od buke, udara i visoke vlažnosti. Svi naši proizvodi su ispitani, certificirani i sukladni europskim standardima.


Županije djelovanja
Druge države
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Siniat je dio Etex Grupe, svjetskog proizvođača građevinskih materijala. Siniat je dio tvrtke koji se bavi proizvodnjom obloga i građevinskih ploča, s aktivnostima diljem Europe, Afrike i Južne Amerike.

Kao glavni opskrbljivač i tehnički savjetnik na tisućama građevinskih projekata širom Europe, proizvodimo najbolja rješenja i savjetujemo naše partnere kako da naprave svoje domove, škole, bolnice i poslovne prostore toplijim, suhim, tišim i sigurnijim nego što su ikada bili.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi