MARGRAF d.o.o.
Opis djelatnosti
Margraf d.o.o. danas je vodeća kompanija u vađenju i obradi prirodnog kamena koji dolazi prvenstveno iz Italije, ali i cijelog svijeta. Vješto uklanjanje mramora iz kamenoloma, vađenje dragocjenih blokova sa strpljenjem, sposobnost preoblikovanja istih u polirane ploče ili male mramorne pločice dovedeno je gotovo do savršenstva, a na zadovoljstvo velikog broja korisnika koji su u ovom brzom životnom ritmu prepoznali kvalitetu i užitak koji nam daju proizvodi od kamena.

PROIZVODI:
- Granit
- Mramor
- Pietra
- Quarziti

Prodaja kamena u blokovima i lastrama, marmite i dr.

Prodaja i ugradnja gotovih proizvoda: Izrada idejnog rješenja, pomoć pri odabiru materijala, obrada i ugradnja naših materijala.
Interijeri: kuhinjske plohe, stolovi, klupčice, tuš kabine, umivaonici, kamini, stubišta i dr.
Eksterijeri: zidne obloge, podovi, prilaz bazenima, vrtovima i dr.

Županije djelovanja
Internet adresa

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
U modernom i vrhunski opremljenom skladištu sa širokom ponudom mramora i granita iz Italije, ali i cijelog svijeta možemo Vam pomoći pri odabiru najbolje varijante za Vaše uređenje interijera ili eksterijera.

Nudimo širokog spektar prirodnih materijala iz vlastitih kamenoloma, te gotovih i ugrađenih proizvoda. Naše proizvode možete vidjeti diljem svijeta. Od aerodroma u Pekingu do predivne kupaonice skrivene od znatiželjnih pogleda.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi