FILMIPA d.o.o
Opis djelatnosti
FILMIPA d.o.o. je specijalizirana tvrtka za izgradnju, održavanje i projektiranje svih vrsta bazena, wellness i spa sustava. Naš cilj je da projektiranje, izgradnja ili montaža bazena i bazenske tehnike završi na obostrano zadovoljstvo, tako da i nastavimo održavati Vaš bazen te na taj način ostvarimo ugodnu i dugotrajnu suradnju.

U ponudi imamo sve vrste materijala, kemikalija za opremanje i održavanje svih načina izgradnje privatnih i javnih bazena.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka FILMIPA d.o.o. osnovana je 30.06.2015. godine kao pravni sljednik tvrtke osnovane 10.10.2012., a iskustveno potječemo od 2005. godine. Znanja stečena kroz rad tvrtke stalno usavršavamo i unaprjeđujemo, tako da nas stalna edukacija i preciznost čine izuzetno pouzdanim.

Uz sve potrebne informacije, kako bismo Vam olakšali i kvalitetno donijeti odluku, a u mogućnosti smo Vam ponuditi pregled pojedinih sustava na već izgrađenim objektima, dok naš visoko obrazovani kadar stoji na raspolaganju za sva pitanja.

Naši poslovi vode nas po čitavoj Hrvatskoj, te dijelovima Slovenije, Austrije i Njemačke gdje iza nas stoje samo dobre reference.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi