HÖRMANN d.o.o.
Opis djelatnosti
Na tržištu građevinskih elemenata danas se dvorišna i kućna vrata, dovratnici i motori vežu za ime Hörmann - jer Hörmann grupa je na tom području vodeći europski proizvođač.

Nudimo:
- Industrijska vrata
- Sustavi kontrole prilaza
- Vrata, prozori i dovratnik
- Garažna vrata
- Motori za garažna, unutarnja i dvorišna vrata
- Servis za pravna osobe i industrijske objekte

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Hörmann grupu danas vodi treća i četvrta generacija unuka i praunuka utemeljitelja tvrtke Augusta Hörmanna. Dioničari koji osobno jamče za proizvode tvrtke Hörmann Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann i Christoph Hörmann.

Kamen temeljac za današnju tvrtku položen je 50tih godina prošlog stoljeća industrijskom izradom suvremenih garažnih krilno podiznih vrata, nazvanih Berry vrata.

Sekcijskim vratima koja štede prostor i otvaraju se okomito, za garaže, industrijske objekte i malu privredu 1960tih godina započet je budući razvoj. Paleta proizvoda od onda se sustavno širila.

Tako ona danas osim poznatih klasika obuhvaća i rolo vrata, klizna i brzokretna vrata, kućna i unutarnja vrata, dovratnike, motore za vrata, protupožarna i dimootporna zatvaranja, sustave pretovara kao i sustave automatskih kliznih vrata i nadzora prilaza.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi