KNAUF d.o.o.
Opis djelatnosti
Knauf proizvodnja i distribucija:
Proizvoda za suhu gradnju (od dilatacijskih sustava do potkonstrukcijskih elemenata); sustava za toplinsku izolaciju fasada; proizvoda za polaganje keramike (hidroizolacija i niveliranje); rješenja za prekirivanje površina - žbuke; proizvodi za perfektnu završnu obradu spojeva i površina različitih dimenzija, tekstura i materijala.

Županije djelovanja
Druge države
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Filozofija:
Strategija tvrtke Knauf temelji se na inovativnom pristupu i primjeni tehnoloških inovacija.

Naše partnerske tvrtke zajedno stoje pod okriljem snažnog branda, zbog čega nude savršeno usklađene sustave i rješenja u građevinarstvu. Osobito kada je riječ o inovacijama, energetskoj učinkovitosti, ekonomičnosti i kvaliteti dizajna.

Partnerstvo je naša misao vodilja. Knauf poznaje tržište, ali također poznaje i tržište svojih klijenata. Strategija, stručnost i cjelovit pristup u dijalogu s kupcem iznimno su važni, kao i blizak odnos s tržišnim partnerima.

Misija:
Knauf je mjerilo za proizvode i sustave suhe gradnje, kao i za građevinske materijale za izolaciju. Misija je održati vodeću poziciju i kreirati nove standarde i kriterije kvalitete. S obzirom da postižemo održiv i natprosječan financijski rast, održavamo ostvarenu tržišnu poziciju i ravnomjerno ulažemo u sve aspekte i sudionike našeg poslovanja.

Svi prošli napori djelatnika stvorili su Knauf kao organizaciju koju danas poznajemo i na koju smo veoma ponosni. Stoga gledajući u prošlost, koračamo sigurno u budućnost zahvaljujući raznovrsnim iskustvima i stečenim znanjima diljem svijeta što nas razlikuje od konkurencije u industriji u kojoj djelujemo.

Vizija:
Uvijek imajući na umu sve elemente poslovnog okruženja, ali i društva u kojem djelujemo, Knauf načela poslovanja su inovativnost, energetska učinkovitost i ekološka održivost, ekonomičnost, kvaliteta dizajna te zadovoljstvo korisnika i snažno partnerstvo s našim kupcima.

Tako nastaju promišljena sustavna rješenja za gradnju koja su međusobno savršeno usklađena i temeljena na potrebama tržišta. Naša vizija temelji se na jednostavnom načelu – Knauf kao tržišni lider za siguran, zdrav i udoban dizajn životnog prostora.
Reference
Dvorac Eltz, Vukovar
Elbphilharmonie, Hamburg
GARDEN HILL, Velika Gorica
Gimnazija Požega
Golubica mall, Vukovar
Građevinski fakultet, Osijek
Green Gold, Zagreb
HAIX, Mala Subotica
HEP Zagreb
Hostel Dubrovnik, Vukovar
Hotel Adriatic, Rovinj
Hotel Amabilis, Selce
Hotel Amarin, Rovinj
Hotel Ambasador, Opatija
Hotel Bellevue, Mali Lošinj
Hotel Bevanda, Opatija
Hotel Cornaro, Split
Hotel Crvena Luka, Biograd na moru
Hotel Hilton, Podgorica
Hotel Hilton, Zagreb
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi