STRUCTURA d.o.o.
Opis djelatnosti
Structura d.o.o. je firma u čiju osnovnu djelatnost ulaze izrada nadstrešnice za automobile, terase, nadstrešnice od polikarbonatnih ploča (leksan), lima ili crijepa, čelične bojane ili vruće cinčane konstrukcije (također drvene ili inox konstrukcije), montažne, brzosklopive, po vrlo pristupačnim cijenama.

Izrađujemo i montiramo ili po sistemu "ključ u ruke" isporučujemo za samomontažu. Posebno izdvajamo dobavu, ugradnju i održavanje krovnih svjetlosnih kupola i traka koje su namjenjene štednji energije i rasvjetljavanju prirodnom svjetlošću. Također, u ponudi nudimo godišnje servise kupola i svih protupožarnih sustava.

Naša je primarna djelatnost ugradnja polikarbonatnih ploča te sve ostale djelatnosti vezane uz nju.

Našu kvalitetu potvrđuje suradnja s najvećim proizvođačima ugradbenih materijala u našoj djelatnosti kao što su Politec i Macrolux iz Švicarske, Akripol iz Slovenije, Polimers Group iz Beograda, PoliPiu-Plast iz Italije.

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Poduzeće od svog osnivanja 2006. godine ima viziju svog rasta i napretka te nam je cilj dokazati se na stranom i domaćem tržištu svojom kvalitetom. Svojim znanjem i iskustvom težimo zadovoljstvu kupaca. Dugogodišnjim radom, a istovremeno i praćenjem potreba tržišta, naša je tvrtka došla do saznanja o potrebnom proširenju asortimana svoje ponude, a to bi rezultiralo našom pojačanom potrebom za modernijom opremom, zapošljavanjem nove radne snage i modernizaciju radnog dijela proizvodnje.

Kvaliteta, fleksibilnost i referentnost izgradnje su glavni kriteriji za dobivanje novih poslova u Hrvatskoj kao i u inozemstvu. Mišljenja smo da područje Međimurske županije na kojem se mi nalazimo, zbog blizine triju članica Europske Unije: Slovenije, Mađarske i Austrije, može biti interesantno potencijalnim stranim klijentima i kupcima. Svojom kvalitetom i nižom tržišnom cijenom i cijenom rada mogli bi konkurirati tvrtkama na području tih država.
Reference
Polulučna nadstrešnica
Konzolna nadstrešnica
Nadstrešnica za balkon
Nadstrešnica za automobil, Varaždin
Nadstrešnica za automobile, Varaždin
Nadstrešnica za 3 automobila, Pušćine
Športska dvorana Buzet
Nadstrešnica za terasu
Nadstrešnica za halu
Sjenica, obiteljska kuća, Mačkovec
Nadstrešnica za istovarni punkt skladišta
Nadstrešnica za automobile i gosp. vozila
Sportska dvorana, Samobor
Nadstrešnica za 4 automobila, Čakovec
Nadstrešnica za utovar i istovar robe, Čakovec
Stambena zgrada, Zagreb
HZZO, Vukovar
Skladište S-ECO, Stupnik
Pastoralni centar Baptističke crkve, Čakovec
Poslovni prostor, Čakovec
Poslovni prostor – skladište i uredi, Čakovec
Aerodrom Zagreb
Poslovni centar Betex, Čakovec
Poslovni centar Grand, Radnička cesta, Zagreb
Obiteljska Kuća, Remete, Zagreb
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi