TREMCO CPG s.r.o.
Opis djelatnosti
illbruck Vam nudi sveobuhvatne i visoko kvalitetne proizvode za savršene rezultate kod Vaših projekata, kada se radi o brtvljenju ili ljepljenju. Bilo da se radi o prozorima, fasadama, unutarnjoj izgradnji ili vanjskom području velikog građevinskog projekta ili maloj mjeri saniranja, illbruck nudi pogodno rješenje.

illbruck sredstva za brtvljenje illbruck paleta proizvoda obuhvaća silikone, akrilate i proizvodni pribor koji su proizvedeni specijalno za najrazličitija područja primjene.

illbruck silikoni i akrilati mogu se dobiti u mnogobrojnim varijantama boja. Proizvodi ispunjavaju značajne norme i odlikuju se svojom postojanom i visokom kvalitetom.

Od prozora i fasada, do eksterijera i interijera, velikih građevinskih projekata ili malih poslova obnove, mi snabdijevamo s pravim proizvodima za brtvljenje i ljepljenje.

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Visoko kvalitetni illbruck sustavi za brtvljenje za novogradnju i sanaciju testirani su od strane neovisnih instituta u pogledu funkcije, dugotrajnosti i sigurnosti.

Oni ispunjavaju sve zakonske propise i u svakom Vašem projektu stvaraju najbolje preduvjete za trajno brtvljenje. Pri tome ispunjavaju zahtjeve u pogledu RAL oznake kvalitete montaže po načelu „iznutra zabrtvljenije za difuziju pare nego izvana“ u skladu s preporukama Uredbe o uštedi energije[EnEV].

Kao član industrijskog društva Materijali za brtvljenje registr. udruge (IVD) illbruck se obvezuje na:
- istraživanje orijentirano na budućnost, razvoj i tehniku primjene
- jasan i istinit prikaz svojstava proizvoda
- striktno pridržavanje zakonskih odredbi
- osiguranje kvalitete
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi