MOLAREM j.d.o.o.
Opis djelatnosti
"Mališani" je specijalizirana internet trgovina dječjom opremom koja na jednom mjestu omogućuje jednostavnu kupnju širokog asortimana proizvoda potrebnih za rast i razvoj Vaših mališana. Omogućujemo Vam kupnju iz udobnosti Vašeg doma štedeći vrijeme i novac.

Nudimo Vam opremu za bebe (kolica, sjedalice, hranilice, itd.) kvalitetnih marki i provjerenih dobavljača s područja Europske unije, licencirne Disney proizvode (namještaj, igrala itd.), igračke, drvena igrališta za vanjsku upotrebu, namještaj i još mnogo toga, a uz to svakim danom proširujemo našu ponudu vrhunskim proizvodima.

Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Nudimo vrhunsku uslugu od samog odabira proizvoda pa sve do dostave na adresu koju Vi odaberete, različite načine plaćanja te profesionalnost i odgovornost.

Tu smo da proizvodima i uslugama pratimo razvoj Vašeg mališana od samog rođenja pa sve do tinejdžerskih dana te Vam pomognemo da na lakši i jeftiniji način brinete o Vašoj djeci, a sve uz vrhunske proizvode i usluge.

Brand i internet trgovina „Mališani“ u vlasništvu je tvrtke Molarem j.d.o.o., Starčevićeva 12, 40314 Selnica.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi