CONCRETE WORK d.o.o.
Opis djelatnosti
Concrete Work d.o.o. je mlada i dinamična tvrtka koja se bavi prodajom, nabavom, ugradnjom Microcementa i Microtoppinga polimer-cementnih podova i zidova, te raznih elemenata koje obrađuju od istih materijala. Naš tim čine stručne osobe koje su među prvima na ovim prostorima počeli raditi s dekorativnim kamenom i lijevanim podovima Microcement i Microtopping. Također imamo prodaju istih, te edukaciju i savjetovanje kako ugraditi po sistemu URADI SAM.

MICROCEMENT sistem uključuje:
- Epoxy primer + građevinska mrežica
​- Microcement baza za dva sloja
​- Microcement final za dva sloja
- Impregnacija za lak za dva sloja
​- Polyurethan lak za dva sloja

MICROTOPPING uključuje:
- Microtopping Basic
- Microtopping Pro
- Microtopping Acid Stain
- Microtopping Advanced
- Microtopping Premiuim
- Microtopping Wall

Tvrtka Ideal Work za sve svoje proizvode posjeduje Certifikat ISO9001:2008 kojim se potvrđuje najveći mogući standard kvalitete proizvoda. Tvrtka Concrete Work kao članica te mreže pruža vam sigurnost, kvalitetu, iskustvo i sposobnost.

Županije djelovanja
Druge države
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Svi naši proizvodi su dostupni u 40 različitih boja, moguće je birati obradu između grubog završetka(za vanjske podloge i stepenice), glatkog i ekstra glatkog završetka za unutarnje podloge i zidove, također u ponudi imamo matt, satin i visoko sjajni lak za završnu obradu svih proizvoda.

Cilj je da budemo Vaš prvi odabir u uređenju interijera i eksterijera, a naša vizija je da budemo prepoznatljivi po našoj vrhunskoj usluzi i jedinstvenim rješenjima. Concrete Work d.o.o. je licencirani distributer i izvođač radova Microtopping i Acid Stain proizvoda vodeće Europske tvrtke u svijetu dekorativnih betona Ideal Work Srl...

Također od kolovoza, 2017 g. smo ekskluzivni zastupnici i distributeri renomiranog Španjolskog proizvođača Microcementa “La Tienda Del Microcemento”, u Europi poznatog kao “Beton Cire”.

Tvrtka Concrete Work dio je mreže distributera i izvođača radova vodeće Europske Tvrtke u području dekorativnih betona Ideal Work S.R.L.. Mrežu čine više od 3000 kvalificiranih i licenciranih izvođača radova te distributera diljem Europe.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi