BIFIX d.o.o.
Opis djelatnosti
„Bifix“ je kemijsko-prerađivačka tvrtka iz Buja u Istri, koja na ovim prostorima djeluje još od 1973. godine uspješno održavajući stalan korak sa svjetskim standardima i razinama kvalitete.

Građevinski proizvodi:

- Ljepila i mortovi za keramiku i kamen
- Mase za fugiranje
- Proizvodi za toplinsku zaštitu
- Proizvodi za izravnavanje i popravak zidova
- Proizvodi za izravnavanje podova
- Impregnacije – temeljni premazi
- Boje za unutrašnje zidove
- Boje za vanjske zidove
- Ukrasne žbuke
- Hidroizolacije

Županije djelovanja
Druge države
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
„Bifix“ je kemijsko-prerađivačka tvrtka iz Buja u Istri, koja na ovim prostorima djeluje još od 1973. godine uspješno održavajući stalan korak sa svjetskim standardima i razinama kvalitete, odnosno sa svim suvremenim trendovima u svom djelokrugu djelovanja. Kvaliteta proizvoda tvornice pod stalnom je kontrolom sustava upravljanja ISO 9001. Tvrtka taj certifikat posjeduje već dugi niz godina, a vlasnik je i brojnih inih certifikata tehničkog i ekološkog prestiža i vrijednosti.

Bifix“ je, što je manje poznato, jedan od najvećih proizvođača bojila i aditiva za plastične mase u ovom dijelu Europe. Posljednjih su godina uložena znatna sredstva u nabavku najsuvremenijih, visoko automatiziranih i zahtjevnih postrojenja za proizvodnju mastera. Zahvaljujući tome, postignuta je iznimno visoka razina kvalitete i količine proizvoda. Gotovo 90 posto proizvedenih količina plasira se u zemlje EU - Italiju, Sloveniju, Francusku, Njemačku, Češku, Poljsku, Portugal, Španjolsku, ali i izvan EU, u Srbiju, BIH, Maroko, Alžir.....
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi