FUNDOKOP d.o.o.
Opis djelatnosti
Specijalizirana smo maloprodajna i veleprodajna trgovina orijentirana asortimanom prema fasadnim sustavima, termoizolacijama, hidroizolacijama i bitumenskim izolacijama, suhoj gradnji gips pločama profilima i priboru, porobeton/siporex blokovima, alatima za soboslikare, žbukere i gipsere, zaštitne folije, trake za zaštitu, krovne folije, parne brane, geotextila, materijala za drenaže, cement u vrećama, Agrodol za kalciranje kiselosti tla u poljoprivredi i voćarstvu, betonsku galanteriju, rubnjake i cijevi itd.

Uvoznici smo i distributeri ISOMAT S/A. Direktni smo dobavljači Baumit i Roefix materijala te kao takvi imamo osiguran lager za kupce, te za ETICS sustave komponente držimo na našem skladištu kao i bijelu završnu žbuku.

Toniranu žbuku prema ton kartama isporučujemo u najkraćem mogućem roku 1-3 radna dana te osiguravamo početak i završetak radova na vrijeme. Posjedujemo stroj za kompjutersko nijansiranje boja te u par minuta možemo zamješati bilo koju završnu žbuku, sobnu, fasadnu ili boju po izboru.

Dostava robe kombi vozilom nosivosti 1,5 tona 10m3 ili kamionom 8,5 tona 30 m3 sa istovarnom rampom prema dogovoru na adresu kupca. Kod većih narudžbi roba se dostavlja šleperski na području Republike Hrvatske. Mogućnost preuzimanja robe direktno u tvornici za veće kupce za područje Slavonije, Zagorja i Dalmacije.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
FUNDOKOP d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama:
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi