ASPHALT & BETON KNAFL d.o.o.
Opis djelatnosti
ABK je tvrtka koja se bavi proizvodnjom, dizajniranjem i prodajom betonskih opločnika, betonskih ploča, betonskih blokova, betonskih rubnjaka i kanalica.

U proizvodnom programu različitih oblika, veličina i boja, zaista je moguće pronaći za svakoga ponešto, izraziti vlastitu osobnost i stvoriti okruženje koje odiše povezanošću i skladom čovjeka i prirode.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Dugogodišnja obiteljska tradicija, praćenje zahtjeva modernog svijeta, stvaranje vlastitog "image"-a, ulaganje u proizvodne pogone i programe, neprestano usavršavanje i educiranje naših stručnjaka, a iznad svega četrdeset godina iskustva i samoprijegornog rada stvorili su ABK d.o.o., tvrtku u kojoj smo objedinili sve naše ideje, planove, ciljeve i želje.

Asortiman betonskih opločnika rezultat je vizija naših klijenata, ostvarenja osjećaja ugode u svom okolišu te prepuštanja čarima vlastitih zamisli i kreacija. ABK nudi kvalitetu, trajnost, funkcionalnost i suživot s prirodom. ABK nudi i tim ljudi koji je u svakom trenutku spreman pomoći pri odabiru, dati koristan savjet i biti na raspolaganju.

Na kraju ABK nudi neponovljiv doživljaj uživanja u ljepoti vlastitog doma i okoliša.

Vaš dom i ABK, neraskidiv spoj!
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi