VRATA DIZAJN d.o.o.
Opis djelatnosti
Vrata dizajn je ovlašteni distributer i multibrand prodajno mjesto izabranih talijanskih proizvođača protuprovalnih i unutarnjih sobnih vrata. Osim vrhunskog proizvoda spremni smo vam osigurati besprijekornu ugradnju i kasniji servis.

Ponuda obuhvaća:
PROTUPROVALNA VRATA
- modeli talijanski proizvođača: Oikos, Gardesa i DiBi
- provalna, zvučna i toplinska zaštita
- širok spektar dizajna (pivot otvaranje, aluminijski modeli, standardni modeli s dekorativnim panelima, klizno otvaranje, skrivene šarke...)

SOBNA VRATA
- talijanski proizvođači: GD Dorigo, Adielle i Lualdi
- obložena, drvena ili furnirana, lakirana, kvake i ručke, sa pivot i preklopnim otvaranjem, skrivena, klizna

STAKLENA VRATA I STIJENE
- klizna staklena vrata
- Lualdi - staklena vrata i stijene
- staklena vrata - Adielle
- klizne stijene

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Vrata dizajn je mlada tvrtka osnovana 2012 godine, ali njeni djelatnici već dugi niz godina rade u ovoj branši. Iskustvo u prepoznavanju različite kvalitete proizvoda, dugogodišnji rad na montaži bez koje nijedan proizvod nije zaokružen, dalo nam je dovoljni razlog za pokretanjem vlastitog posla.

Vođeni željom da i na ovom tržištu ponudimo punu kvalitetu proizvoda uz drugačiji dizajn, posjetili smo nekoliko proizvođača i izabrali one koji to mogu osigurati. Izbor je naravno pao na talijanske proizvođače za koje sa sigurnošću možemo reći da su posebni i drugačiji od ostalih.

Tako je nastao multibrand koncept Vrata dizajn sa 5 izabranih brandova. Kao njihovi ovlašteni distibuteri rado ćemo vam ih pokazati i uvjeriti vas u njihovu posebnost na našem prodajnom mjestu u Zagrebu: Vrata dizajn Showroom.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi