FILUS d.o.o.
Opis djelatnosti
Prodajni program obuhvaća masivne gotove parkete – lakirane i neobrađene, dvoslojne gotove parkete, troslojne gotove parkete, višeslojne gotove parkete, drvene obloge za vanjske površine, drvene obloge za vanjske i unutrašnje zidove, gotovi lakirani pluto, kao i sve vrste letvica, profila, podloga, lakova za parkete, ljepila za parkete i drugih materijala koji su potrebni za montažu podnih obloga. U ponudi se nalaze i karniše, podni aluminijski profili, stiroporne stropne obloge i lajsne.

U trgovini FILUS pomoći ćemo Vam da odaberete odgovarajuću podnu oblogu (laminat) i ostale pomoćne materijale. Ne pružamo usluge postavljanja parketa, no ponudit ćemo Vam korisne savjete u pogledu montaže i održavanja.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Trgovački obrt Filus je osnovan u Bjelovaru 2009.g i kao nova trgovina na našem malom i zasićenom tržištu bavi se prodajom i montažom parketa te laminata - podnih obloga od drveta i drugih materijala.

Uz pomoć naših dobavljača iz Europe, Amerike i Azije brinemo da su proizvodi kvalitetni, ekološki odgovarajući i tehnološki napredni, a ponuda bogata.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi