KOIN d.o.o.
Opis djelatnosti
Poduzeće za proizvodnju, izvoz, uvoz i veleprodaju opreme za kupaonice.

- KUPAONSKA OPREMA: nosači za wc papir, kukice za vješanje, držači za čaše i sapun, vješalice za ručnike, stakleni etažeri, ogledala, ručke uz kadu, wc četke, košarice za spužvu, nosači za police, ogledala i grafiku.

- PROGRAM ZA INVALIDE: Program za osobe s posebnim potrebama uključuje posebne držače koji su izrađeni od masivnog materijala i odgovaraju standardima kvalitete. Namijenjeni su za montažu uz tuš, kadu i toaletnu školjku, dakle svuda gdje ih osobe s posebnim potrebama trebaju. Program je dostupan u bijeloj boji ili u nehrđajučem čeliku.

- OPREMA JAVNIH SANITARIJA: Program kupaoničke opreme namijenjen je za opremanje lokala, javnih sanitarija i hotelskih soba. Sastavljen je od različitih sanitarnih koševa, umivaonika, sušila za ruke i kosu te raznih držača, ukratko, sadrži sve što je potrebno. Proizvodi su robustni, zato je njihova visoka kvaliteta prikladna za zahtevnije vrste primjena. Za sve artikle priznaje se jamstvo u trajanju od 5 godina.

- VODNI MATERIJAL: raspršivači, rozete za radijatore, sifoni i oprema.

- CRPKE

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Poduzeće sa sjedištem i proizvodnjom u Ljubljani, osnovano je 1963. godine. Dugogodišnja tradicija i očuvanje djelatnosti u Sloveniji zadovoljava visoke europske standarde kvalitete, a nova moderna proizvodna linija omogućuje društvu Koin da održi vodeće mjesto u ovoj proizvodnoj grani jer proizvodima visoke kvalitete, kao i cijenom, može konkurirati proizvođačima sa zapada kao i jeftinijim proizvodima s istoka. A u Koinu gledaju naprijed i već planiraju razvoj novih proizvoda.
Reference
Hotel Žagar Ljubljana
Hotel Nox Ljubljana
Hotel Jama Postojna
Hotel Maslinica Rabac
Westgate Split
Vila Garma Omiš
Hotel M Ljubljana
Hotel Minerva Pogdora
Hotel Mond Šentilj
Hotel Dora Zagreb
Hotel Cavtat Cavtat
Hotel Ajda Moravske Topic
Hotel Golf Bled
Hotel Marina Izola
Hotel Alga Tučepi
Starački dom Ajdovščina
Starački dom Ljubljana- Bežigrad
Starački dom Izlake
Starački dom Sežana
Hotel Amfora Hvar
Hotel Pharos Hvar
Hotel Vrbovskw Hvar
Hotel Varaždin Varaždin
Hotel Sheraton Dubrovnik
Hotel Palace Dubrovnik
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi