KOVAN d.o.o.
Opis djelatnosti
Glavne aktivnosti proizvodne djelatnosti su proizvodnja različitih strojnih dijelova, tokarenje, glodanje, varenje, unutrašnje i vanjsko ozubljenje, rezanje na tračnim pilama, induktivno kalenje, spaljivanje slomljenih bušilica ili vijaka u različitim kućištima, izvršenje kontrole proizvoda s ultrazvukom i uređajem za mjerenje površinske obrade i čvrstoću proizvoda i na kraju remont kliznih elemenata na radnim strojevima.

Trgovina se posebno bavi s marketingom materijala crne metalurgije (otkivci, valjani obruči, čelik, cijevi…). U tom segmentu se razlikujemo od ostalih dobavljača jer nudimo posebne kvalitete i nestandardne dimenzije traženog materijala. Uz to, bavimo se i s marketingom strojeva i uređaja svjetskih proizvođača za potrebe industrije metala.

Nudimo vam ponudu cijelog proizvodnog procesa: od reza materijala i strojeva za obradu do uređaja za manipulaciju i markiranje.

Županije djelovanja
Druge države
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Poduzeće Kovan d.o.o. osnovano je 2008. godine, ali njegov prethodnik Andrej Črnkovič s.p. je započeo svoju djelatnost u 2002. godini. Naša ekipa je sastavljena od mladih, uspješnih i najbitnije vrlo ambicioznih pojedinaca. To je rezultat našeg promicanja obrazovanja i prijenosa novog znanja na zaposlenike. Iz godine u godinu pokušamo osnovati veću specijalizaciju i naravno ostvariti veće ciljeve. Sve to radimo uz razvoj novih proizvoda, poboljšanja tehnologije, prilagođavajući se okolini. U našem poduzeću se bavimo s proizvodnjom i trgovinu.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi