METAL BENETON d.o.o.
Opis djelatnosti
Bavimo se projektiranjem, proizvodnjom (aluminijske fasade, aluminijska i PVC stolarija), te uslugama u graditeljstvu (rezanje i savijanje limova, plastificiranje, varenje aluminija i inoxa i dr.).

Posjedujemo vrhunski opremljene pogone za proizvodnju čeličnih, aluminijskih i PVC konstrukcija počevši od strojeva za izradu raznih APKANT PROFILA, strojeva za krojenje i obradu čeličnih, inox, aluminijskih i PVC profila do linije za rezanje limova iz koluta i linije za plastifikaciju aluminijskih i željeznih profila. Kabine za elektrostatsko nanošenje praha i peć za zagrijavanje imaju prolazne gabarite kojima možemo plastificirati voluminozne komade do 1400 x 3200 x 7000 mm veličine.

Izvodimo sve vrste aluminijskih visećih konstrukcija fasada i fasade iz JANSEN profila koje se mogu vješati na armirano betonske ili čelične konstrukcije skeleta građevine. Za ovu vrstu radova nudimo projekt cjelokupne fasade, statiku ovjesa, kompletnu izradu i izgradnju na objektu s ostakljenjem. Svojim klijentima nudimo i vrhunsku aluminijsku stolariju, kao i PVC stolariju u bijeloj boji ili bojama iz RAL karte, imitacije drvenih struktura te kombinacije (iznutra PVC, a s vanjske strane aluminijski profil tzv. ALU-DECKSCHALE).

U ponudi:

- FASADE: Jansen fasade, kontinuirane fasade, strukturalne fasade, polustrukturalne fasade, ventilirane i kazetirane fasade
- STOLARIJA: PVC prozori, ulazna vrata
- BRAVARIJA: Jansen stolarija, aluminijska stolarija, bravarske i čelične konstrukcije, INOX ograde i rukohvati, staklena vrata i konstrukcije
- OSTALO: Kiosk kućice, naplatne kućice, brisoleji, žaluzine, rolete, zimski vrtovi

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka Metal Beneton d. o. o. osnovana je 1971. sa sjedištem u Svetom Križu Začretju i uspješno posluje već više od 40 godina. Danas u njoj radi mnošvo zaposlenika strojarske, građevinske i ekonomske struke. Cjelokupna proizvodnja odvija se na prostoru veličine 3300 m2. Kadrovski smo samostalni od tehničke razrade projekta i radioničke dokumentacije do izrade u pogonu i montaže na objektu.

Da smo uspješni u poslovanju, vidljivo je iz referentnih i slikovnih prikaza značajnijih objekata koje smo izveli u dosadašnjem radu, a koje možete pogledati na našoj referentnoj listi ili preuzimanjem web kataloga. U 40 godina poslovanja naši proizvodi su se mijenjali i mi smo se mijenjali s njima, no jedno je ostalo stalno - naša želja da klijentima pružamo samo najbolje proizvode i uslugu.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi