BRAVARSKA RADIONICA DRVO - ŠTIT
Opis djelatnosti
Bravarska radionica Drvo-Štit u okviru svoga poslovanja ima serijsku proizvodnju i umjetničku bravariju, u našoj bravarskoj radionici izrađujemo sve vrste modernih metalnih ograda i metalne galanterije, izvodimo bravarske radove za sve vrste velikih metalnih konstrukcija.

U serijskoj proizvodnji izrađujemo:
- Poklopce za vodovodne šahte
- Pocinčane rešetke
- Nosače za grede (ugradnja u beton i na beton)
- Anker vijke

Nudimo veliki izbor unikatnih proizvoda:
- Modernih ograda
- Kovanih ograda
- Balkonske ograde
- Kružna i polukružna stepeništa
- Zaštite za prozore

Izrađujemo garažna vrata sa daljinskim zatvaranjem. U ponudi se nalaze paneli provjereno kvalitetnih proizvođača panela: EPCO, METECNO i TESCEDO, svi paneli imaju zaštitu od prignječenja prstiju te su termoizolirani.

Bravarija Drvo-Štit također je registrirana za Oglašavanje i Marketing, te posjeduje trideset jumbo reklamnih mjesta koje iznajmljuje obrtnicima i tvrtkama.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Obrt DRVO - ŠTIT osnovan je 1998 godine u Petrinji. Primarna nam je djelatnost bravarija, te smo se na početku bavili izradom metalnih proizvoda za zaštitu drveta (velnice, zmijice).

Uz stalno praćenje tržišta, moderniziranje proizvodnje, usvajanje novih znanja i vještina u bravariji, sa ponosom možemo istaći da smo u stanju odgovoriti na sve zahtjeve tržišta i naših klijenata za izvođenjem bravarskih radova, kao i zahtjevima za izvođenjem bravarskih radova u visokoj bravariji, za što imamo Reference na projektima koje smo izvodili.
Reference
- Tržnica Gvozd
- Crkva sv.Petra i Pavla Gvozd
- Zgrada patologije Opće bolnice Sisak
- Tribine za nogometno igralište, Osnovne škole - Glina
- Caffe bar "Default" - Sisak
- Tribina na Gradskom kupalištu - Petrinja
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi