INOXVRBOVŠEK d.o.o.
Opis djelatnosti

PONUDA OBUHVAĆA SLJEDEĆE GRUPE PROIZVODA:

- Vodonepropusne Hard-Top pergole za terase i vrtove

- Oprema stambenih i industrijskih objekta


{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Hard-Top pergola moderni je arhitekturni element najviše kvalitete koji motorom regulacijom lamela pušta do 80% sunca kad god poželite, zadržava proljetnu ili jesensku kišu, štiti vas od vrućeg ljetnog sunca i donosi sunce te zadržava terasu suho i u zimi.

Hard-Top pergola:

- Kontrolirano sjeni ili propušta sunce.

- 100% je otporna na koroziju - izrađena je od nehrđajućih materijala (aluminij, nehrđajući čelik, guma), tako da djeluje desetljećima bez održavanja.

- Vodonepropusna, otporna na kišu, tuču, vjetar i snijeg.

- Jedinstveno je napravljena po mjeri, boji i željama kupaca.

- Je proizvod zaštićen autorskim pravima i patentom obiteljskog poduzeća.

 

O tvrtki

Tvrtka Inoxvrbovšek d.o.o. je obiteljska tvrtka iz Laškog osnovana 1983. Imamo do 20 zaposlenih i 800 m2 vlastitih modernih prostora za razvoj i proizvodnju proizvoda od nehrđajućeg čelika i aluminija.

Radili smo u nuklearnoj elektrani, tvornici baruta, operacijskoj sali, pivovari, pržilici za kavu, vodovodu, pročistaču otpadnih voda, opremili luksuzne hotele, bazene, restaurane i stambene kuće...

Desetljećima razvijamo nehrđajuće ekološki prihvatljive proizvode za dobivanje, pripremu i transport pitke vode, a u posljednje vrijeme uglavnom proizvodimo vlastite patentirane Hard-Top pergole, jer vjerujemo da korisnicima možemo ponuditi ugodnije, jeftinije i zdravije životne uvjete.

Mi ne pratimo, već stvaramo trendove!

Zdene Vrbovšek,

vlasnik i direktor

Reference

Na popisu stranaka nalaze se imena poput punionica Costela, tvornica Lek, pivovara Laško, Termana Laško, Postonjska jama, bolnice, škole, privatni objekti, hoteli, restorani,...

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi