METALAC-SEVER
Opis djelatnosti
Proizvodnja:

CIJEVNE OBUJMICE: zglobne, dvodijelne, klimakanalne, sprinkler obujmice, cijevne pričvrsnice, reparaturne obujmice...

UČVRSNI PRIBOR: vijci, vijci za ljuljačku, zeta vijak, zatezači, vijci za pokrovnu ploču, stremeni...

OVJESNI PRIBOR: temeljne pločice, trapezni ovjesi, navojne šipke, PVC tiple, čelične tiple, perforirane trake, stezači, kutnici, amortizeri...

PRIBOR ZA UGRADNJU RADIJATORA: konzole, pričvrsnice, nosači, odstojnici, nogice...

GROMOBRANSKI PRIBOR: nosači gromobranske trake (horizontalni, vertikalni, po žlijebu, za šindru), križne spojnice, obujmice za premoštenje / uzemljenje, potpora za gromobransku traku

OSTALO: cijevni oslonci, elastični ovjesi, nogice za tuš kadu, zasuni

Prerada metala - štancanjem, savijanjem, varenjem.

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Počeci sežu u 1967. godinu kada su postavljeni temelji jedne male obrtničke radionice. Godine predanog rada i iskustva učinile su nas prepoznatljivim proizvođačem učvrsnog i ovjesnog pribora na domaćem tržištu.

Od 1990. godine počinje ekspanzija na tržište Europe tako da danas imamo značajnu ulogu kao proizvođač obujmica, učvrsnog i ovjesnog pribora.

Raspolažemo vlastitim proizvodnim pogonom, skladišnim prostorom, kao i potrebnim strojevima i alatima za proizvodnju. Zapošljavamo 73 djelatnika, od kojih 66 direktno u proizvodnji. Garantiramo kvalitetu i fleksibilnost koji su rezultat unutarnje kontrole proizvoda i naše spremnosti i mogućnosti brzog prilagođavanja zahtjevima tržišta.

Shodno tome proširujemo naše proizvodne kapacitete i moderniziramo proizvodnju, koristeći mogućnosti suvremene tehnologije.
Reference
Posjedujemo i poslujemo po normi ISO 9001/2000.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi