HOVAL d.o.o.
Opis djelatnosti
Strast prema tehnologiji i više od 70 godina iskustva dovelo je Hoval na zavidnu poziciju jednog od vodećih dobavljača specijaliziranih tehnoloških rješenja za grijanje, ventilaciju i povrat topline, koji svoju snagu crpi iz srca Alpa. Tražite li sustavno rješenje za proizvodne hale, škole, bolnice, mreže daljinskog grijanja ili možda stambene zgrade – Hoval nudi švicarsku kvalitetu koja je pogodna za svaki tip građevine i objekta.

Uštedite čak 20 do 25% energije godišnje ugradnjom energetski učinkovitih proizvoda i sustava koji koriste obnovljive izvore energije te tako značajno smanjuju otisak CO2. U suradnji s klijentom tražimo najbolje moguće rješenje te nudimo potporu i savjetovanje na svakom koraku. Naša usluga uključuje distribuciju opreme te servisnu i tehničku podršku projektantima, instalaterima, serviserima i investitorima.

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Ugledan, raznolik i izvanredan – to je Hoval. Obiteljski odgovorna tvrtka koja je orijentirana na ponudu sofisticiranih i inovativnih rješenja i u kojoj rade entuzijastični stručnjaci vođeni tehnologijom. Uz naša sustavna rješenja i sveobuhvatnu uslugu štedite novac i ograničene resurse, istovremeno čuvajući okoliš - za dobrobit nas i budućih generacija!
Reference
Hoval rješenja možete pronaći u najpoznatijim svjetskim znamenitostima, poput Windsor dvorca, Apostolske palače u Vatikanu i Burj Khalifa nebodera u Dubaiju. Na našim prostorima, trgovački centri Bauhaus, Baumax i Westgate, Coca-Cola Hrvatska, hoteli Aurora i Vespera, Hrvatski šumarski institut Jastrebarsko te specijalna bolnica Naftalan samo su neki od primjera koji su se već uvjerili u kvalitetu Hoval sustavnih rješenja. Sada to možete i Vi!
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi