BENKO-TEHNA Puconci d.o.o.
Opis djelatnosti
Područja naše djelatnosti su: podne rešetke, perforirani lim, ekspandirani lim, valovite i zavarene mreže, rešetke od lima, okovi za vrata.

U sjedištu poduzeća nalazi se i prodavaonica tehničke robe, u prvom redu namijenjena prodaji bravarskog programa.

Nudimo vam: limove (crni, pocinčani i nehrđajući-inox te aluminijski); suzaste odnosno rebraste limove; crne i pocinčane cijevi (kvadratne, pravokutne i okrugle); pločaste i štapne čelike; profile (UNP, INP, IPE, HEA, HEB, U-hop i ostali profili); okove; vijke i vijčani materijal; pribor za rezanje i zavarivanje; strojeve; boje, lakove i sredstva za čišćenje; električni i vodovodni program; plin

U ponudi imamo i klizna vrata.

Kod nas je i prikupljalište za vruće cinčanje. Veličina kade za cinčanje je 15.000 × 1.600 × 2.900 mm (duljina × širina × dubina). Cijena cinčanja na upit, ovisno o materijalu.

Limove možemo odrezati točno na željene dimenzije pomoću CNC hidrauličnih škara i optičkog plazma-rezača. U bravarskoj radionici nudimo zavarivanje, bušenje i savijanje.

Profile, cijevi i čelike možemo odrezati tračnom pilom, po želji i pod određenim kutom.

U bravarskoj radionici nudimo zavarivanje, bušenje i ostale usluge.

Bavimo se i prijevozom:
- tegljačem Renault Magnum nosivosti 25 tona i volumenskom prikolicom s utovarom visine 3 m, širine 2,5 m i duljine 13,6 m
- kombi-vozilom Citroen Jumper s kesonom duljine 4,20 m, širine 2,20 m i visine 2 m
- kombi-vozilom Ford s kesonom za lokalnu dostavu

Županije djelovanja
Druge države
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi