SOBOSLIKAR SEJDIĆ
Opis djelatnosti
Soboslikarsko-ličilački radovi te ostali završni građevinski radovi: keramičarski radovi, zidarski radovi, vodoinstalaterski radovi, električarski radovi, centralno grijanje, parketarski i podopolagački radovi, knauf i štukature, roletarski radovi, bravarski radovi, stolarski radovi, PVC i ALU stolarija, protuprovalna vrata, limarski radovi, video nadzor, staklarski radovi, sanacije/renoviranja stana, fasaderski radovi.

Naše radove izvodimo sa visokokvalitetnim profesionalnim materijalima, renomiranih proizvođača kao što su Dulux, San Marco, Rival, Oikos, Jub i mnogi drugi u svrhu što boljeg i što kvalitetnijeg izvođenja.

Županije djelovanja
Druge države
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Soboslikarski obrt "Sejdić" je obiteljski obrt prisutan na tržištu od 1955.g. Od tada se znanja i tehnike zanata u obitelji prenose "s koljena na koljeno" i konstantno unaprjeđuju i šire sve do danas i u buduće.

Sa zadovoljstvom se možemo pohvaliti brojnim zadovoljnim klijentima koji nam već dugi niz godina iskazuju svoje povjerenje, povjeravajući nam svoje završne građevinske radove. Od velikih kompanija kao što su Coca-Cola i Kraš d.d. do vašeg skromnog doma, preuzimamo sve poslove bez obzira na njihovu opsežnost. Zašto završne građevinske radove, a ne samo soboslikarsko-ličilačke radove?

Zato što smo kroz dugi niz godina ostvarili brojne uspješne poslovne suradnje sa ostalim izvođačima završnih građevinskih radova. Od vodoinstalaterskih, keramičarskih, parketarskih, knauferskih, stolarskih radova, električarskih, podopolagačkih do onih naše specijalizacije; soboslikarsko-ličilačkih radova. Te nam se brojni klijenti obraćaju da im udijelimo pokoji savjet i na kraju provedemo stvari iz riječi u djelo i to brzo, kvalitetno i čisto! Zadnje tri riječi iz prethodne rečenice garantiramo našim obiteljskim imenom.
Reference
- Kraš d.o.o.
- Coca-cola d.o.o.
- Toš-Suzuki
- Ljekarne Vanjak
- TAHITIAN NONI ADRIATIC d.o.o.
- NEVIDLJIVA KRILA d.o.o.
- ELGRI d.o.o.
- I M O Insutut za međunarodne odnose
- IM AUTOTRADE HOLDING GMBH Predstavništvo u Republici Hrvatskoj
- MIO -Institut za međunarodne odnose
- MALKOM – marketing d.o.o.
- RANDIĆ I SURADNICI d.o.o. i drugi
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi