KOLNOA VRATA d.o.o.
Opis djelatnosti
Tvornica Kolnoa vrata izrasla je iz tvrtke Kolnoa koja je na hrvatskom tržištu prisutna od 1993. godine kao zastupnik Mul-T-Lock-a. Ubrzo nakon početka rada svoju ponudu proširili smo sa blokada mjenjača na sustave zaključavanja i protuprovalna vrata.

Protuprovalna vrata smo uvozili, prodavali i ugrađivali sve do 2006. i velike odluke o početku proizvodnje u Zagrebu u Hrvatskoj. U samom početku proizvodnje imali smo jedan model, danas, u našoj ponudi nalazi se više od 25 različitih modela vrata.

U tvornici vrata, koja se nalazi u hali veličine 1750 m2, obavlja se strojna obrada lima, plastifikacija, zavarivanje i sastavljanje, te pakiranje vrata.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Od 1993. u stalnoj potrazi za najboljim rješenjem za Vas koristimo visoke tehnologije, preciznost, posvećenost detalju, majstorska znanja i strast.

Posvećenost kvaliteti je od samog početka jedan od temelja razvoja naše tvrtke i jasna nit vodilja u budućnost. Svi procesi unutar tvrtke i kontrola kvalitete sukladni su normi ISO 9001:2008

Protuprovalna i protupožarna vrata proizvedena su prema zakonski važećim normama u Republici Hrvatskoj. Našu uslugu činimo bliskom, prepoznatljivom i dostupnom od početka do kraja. Kolnoa vrata zapošljava 25 djelatnika, našu najveću vrijednost.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi