HORFAM d.o.o.
Opis djelatnosti
Horfam d.o.o. je tvrtka specijalizirana za distribuciju svih vrsta izvora svjetlosti i rasvjetnih tijela kao i za pripremu te provođenje projekata modernizacije javne rasvjete po modelu energetske učinkovitosti (ESCO model) i po modelu (JPP) javno privatnog partnerstva.

U ponudi imamo širok asortiman žarulja, žarulja različitih renomiranih proizvođača gdje posebno ističemo žarulje za specijalnu namjenu u disco, kazališta, TV, akvariji, UV dezinfekcija i dr. Također spajamo sve zahtjeve, obaveze i aktivnosti projekata energetske učinkovitosti od pregleda stanja, projektiranja i pripreme studije do izvođenja i financiranja.

Naša ponuda:
- LED izvori svijetla (led žarulje)
- Žarulje (kućanstvo, industrija, poslovne prostore, specijalne)
- Svjetiljke za vanjsku rasvjetu (cestovne, parkovne, reflektori)
- Svjetiljke za unutarnju i ambijentalnu rasvjetu
- Elektromaterijal i dijelovi za održavanje rasvjete
- Dizajniranje, projektiranje rasvjete, konzalting
- Pregled (revizija) javne rasvjete
- Modernizacija rasvjete prema ESCO i JPP modelu

Surađujemo sa više renomiranih poduzeća i privatnih osoba koji posjeduju stručna znanja i kompetencije neophodna za realizaciju najsloženijih projekata. Preferiramo suradnju, timski rada i umrežavanje uz maksimalno korištenje lokalnih resursa, a sve sa ciljem racionalizacije troškova, smanjenje rizika te postizanje maksimalnih ušteda i benefita za sve dionike.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Naša misija je uz tehnički optimalan proizvod nuditi i uslugu te stvarati inovativna rješenja. Koristeći ideje i inovacije razvijene unutar i izvan poduzeća želimo pridonijeti razvoju tržišta i bogatstvu ponude te stvaranju dodatne vrijednosti. Potičemo efikasnost na svim područjima djelovanja. Želja nam je poslovanje prilagođavati klijentima, rasti i razvijati se uvažavajući odredbe društveno odgovornog poslovanja i održivog razvoja za dobrobit društva u cjelini.

U fokusu držimo zadovoljstvo klijenata i unapređivanje odnosa sa partnerima. Tvrtka Horfam d.o.o. je osnovana 1991. godine sa sjedištem u Velikoj Mlaki i u potpunosti je u privatnom vlasništvu.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi