HOISTEC d.o.o.
Opis djelatnosti
Hoistec je tvrtka specijalizirana za rješenja rukovanja materijalom u industriji s posebnim naglaskom na industrijske dizalice i dizaličnu opremu (industrijske mosne dizalice s jednim ili dva mosta, stupne i zidne konzolne dizalice, lančana i užetna vitla).

Hoistec je regionalni partner jedne od vodećih njemačkih tvrtki u proizvodnji industrijskih dizalica, tvrtke Abus Kransysteme GmbH koja je certificirani dobavljač opreme i jamac neupitne njemačke kvalitete.

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Osoblje Hoisteca ima dugogodišnje iskustvo u projektiranju i primjeni rješenja iz područja transporta u industriji kao i održavanju te modernizaciji postojećih rješenja.

Već od prvog poziva naših klijenata, osobitu pažnju posvećujemo specifičnostima njihovih proizvodnih postupaka i procesa te ih savjetujemo u odabiru optimalnih rješenja.

U Hoistecu osobitu pažnju pridajemo servisnim aktivnostima - održavanju. Odobreni smo dobavljači rezervnih dijelova za dizalice ABUS i DEMAG koje ćemo isporučiti i po vašoj želji ugraditi. Svi su postupci i zahvati održavanja dokumentirani i u skladu s procedurama proizvođača.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi