PAVOR PROJEKT d.o.o.
Opis djelatnosti
Glavna djelatnost tvrtke je arhitektonsko projektiranje, od početnog idejnog rješenja do uporabne dozvole.

Tvrtka je relativno mala, ali s iskustvom u struci, kvalitetnim referencama i provjerenim stručnim suradnicima. Prema Zakonu o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama izrađujemo projekte za legalizaciju objekata i ishodimo potrebnu dokumentaciju.

Izrađujemo sve vrste projekata za ishođenje rješenja o uvjetima građenja, potvrde projekata, rješenja o izvedenom stanju za objekte različitih namjena (obiteljske kuće, stambene, stambeno - poslovne, poslovne, gospodarske objekte).

Prema novom Zakonu o prostornom uređenju i Zakonu o gradnji izrađujemo dokumentaciju potrebnu za izgradnju objekata. S našim ugovornim suradnicima možete dogovoriti izradu energetskih certifikata.

Usluge:
- projekt povećanja energetske učinkovitosti
- idejna rješenja
- idejni projekt
- glavni projekt
- izvedbeni projekt
- projektantski troškovnici
- nadzor nad gradnjom
- izrada etažnih elaborata
- vizualna arhitektura
- ishođenje dozvole za postavu reklama
- izrada kataloga stanova
- najam nekretnina i posredovanje
- procjene, vještačenja, etažiranja nekretnina
- prodaja nekretnina i posredovanje
- prodaja zemljišta i posredovanje
- projektiranje i projekti uređenja interijera, dizajn interijera

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
U tijeku projektiranja cilj nam je postići optimalno rješenje s obzirom na želje investitora, estetsko i funkcionalno oblikovanje građevine, te urbanističke zahtjeve. Prema željama i potrebama naših korisnika, uz punomoć, ishodimo svu potrebnu dokumentaciju koja prethodi projektiranju, sve potrebne suglasnosti za dozvole, te same dozvole.

Niste sigurni što želite, kako će Vaša ideja s papira izgledati u prostoru, na Vaš zahtjev izraditi ćemo 3D vizualizaciju i „prošetati“ vas kroz objekt prije početka gradnje. U toku izgradnje Vašeg objekta, a u svrhu ishođenja dozvola za uporabu vršimo nadzor nad gradnjom. Našim korisnicima pružamo kompletnu uslugu od ideje do uporabe građevina i upisa u zemljišne knjige u cijelosti ili kao posebne (etažirane) dijelove, a cijeli proces prati naš odvjetnički tim.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi