OBLAK GROUP d.o.o.
Opis djelatnosti
Proizvodnja građevinskog materijala.

PROIZVODNI PROGRAM:
- Opločnici: linija Trend, linija Antique, linija Premium, linija Eko (travnata rešetka)
- Rubnici: vrtni program, cestovni program, PAVE EDGE sustav
- Potporni elementi: ogradni elementi Storica, potporni elementi Flora Luna, lijevani potponji
- Betonske ploče: ploča Klasik, glatk ploča, reljefna ploča, ploča Prana
- Blokovi i ugaoni elementi: betonski blokovi, betonski ugaoni elementi, opečno-betonski ugaoni elemen, opečni H blok
- Elementi za komunalnu namjenu: ugradbeni pokrovi, betonske kanalete, betonski odvodi
- Tranportni beton: po želji kupca lagano organiziramo prijevoz i strojnu ugradnju betona
- Dodatni program: sredstva za čišćenje, impregnatori, sredstva za fugiranje (ekološko riješenje organskog fugiranja svih vrsta opločnika, kamenih ploča i ploča), geotekstil Geoproma folija

Distributer za Hrvatsku je JAX - Jadran-impex d.o.o.

USLUGE:
- Ugradnja proizvoda
- Dostava i ugradnja svježeg betona
- Dostava proizvoda

Županije djelovanja
Druge države
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Proizvodnjom betonskih proizvoda se bavimo već više od 100 godina, od davne 1901. godine. Naši preci su cijelo vrijeme bili i vlasnici poduzeća.

Prvi proizvodi 1901. godine su bile betonske krovne obloge, kanalizacijske cijevi, teraco ploče... Tadašnja proizvodnja je bila ručna. Dolaskom elektrike, općeg razvoja strojogradnje, kasnije elektronike i računarstva, kod nas je osuvremenjena i proizvodnja betonskih proizvoda. Naši preci su cijelo vrijeme pokušavali „gledati naprijed". Težili su uvođenju novih proizvoda i novih načina obrade.

Veliki korak naprijed napravili smo 1996. godine, kad smo se preselili na sadašnju lokaciju. Za nas je to bio velik izazov, jer smo mogli početi izrađivati nove proizvode koje dotad nismo mogli. Prije nekoliko godina smo novom betonarom osuvremenili proizvodnju betona pa možemo pripravljati i najzahtjevnije betonske mješavine.

Betonara je u cijelosti automatizirana i kompjuterski vođena. Zbog uvedene kontrole kvalitete proizvodnje, naši betoni su CERTIFICIRANI. Kapacitet je dovoljno velik da možemo zadovoljiti i najzahtjevnije kupce.

2002. godine smo započeli s proizvodnjom proizvoda na novoj liniji, koja je potpuno automatska, kompjuterski vođena i laserski upravljana. Postali smo jedan od najvažnijih proizvođača betonskih proizvoda u Sloveniji. Koristimo samo najkvalitetnije materijale, od cementa, različitih vrsta pijeska, dodataka betonu i pigmenata boje. Za površine, koje su izložene velikom trošenju, na primjer kod betonskih opločnika, rubnika, travnih ploča..., koristimo beton od najčišćeg kvarcnog pijeska.

Sve nabrojano daje rezultat – VRHUNSKU KVALITETU. U proizvodnji uvažavamo sve propisane EN standarde. Proizvodi, koji su u skladu s tim standardima, imaju i IZJAVU O SUKLADNOSTI i CE znak.

Budući da smo s novom linijom znatno povećali proizvodnju, lakše se prilagođavamo tržišnim zakonitostima i potrebama po cijeloj Sloveniji i na susjednim – inozemnim tržištima.
U vlastitom laboratoriju neposredno pratimo kvalitetu svih korištenih materijala, betona i proizvoda.

Zadovoljni kupci su za nas najvažniji; otuda naš moto:

ZADOVOLJSTVO KUPCA JE I NAŠE ZADOVOLJSTVO!
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi