KAMIN STUDIO d.o.o.
Opis djelatnosti
Kamin studio d.o.o. nudi kvalitetna rješenja za grijanje svakog doma. Naš prodajni asortiman sastoji se od toplinskih rješenja na drvo, plin, bioetanol i struju. Zastupnik smo najvećeg i najstarijeg svjetskog proizvođača peći i kamina na drva - Jøtul A.S sa sjedištem u Norveškoj te koji dolaze s 10 godina garancije, najdužom garancijom na tržištu! Uz peći i kamine na drva proizvođača Jotul, zastupnici smo i peći i kamina danskog proizvođača Scan te francuskih kamina Atra.

Ruby Fires nizozemski je proizvođač toplinskih rješenja za sve one koji nemaju dimnjak ili traže opuštajuću atmosferu uz pogled na plamen. Njihovi gorionici na bioetanol i struju pogodni su za svaki dom, a dolaze uz obloge različitih stilova i dimenzija.

Kamin studio nudi vam:
- peći na drva s 10 godina garancije Jøtul
- kamine na drva s 10 godina garancije Jøtul
- velike kaminske inserte Atra
- kamine i peći Scan, nagrađivanog dizajna
- kaminske inserte s opcijom distribucije toplog zraka
- kaminske inserte s opcijom centralnog grijanja
- najsigurniju vatru na bioetanol Ruby Fires
- električne gorionike s najrealnijom vatrom Mystic Fires
- dimovodne cijevi
- bioetanol
- pribor za loženje
- podne obloge od različitih materijala

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Kamin studio d.o.o. ekskluzivni je uvoznik proizvoda Grupacije Jøtul koje plasira na Hrvatsko tržište kroz mrežu distributera te dvije poslovnice, u Rijeci i Vela Luci. Fokusirani smo na pružanje kvalitetnih toplinskih rješenja tako da nudimo proizvode s najdužim jamstvom na tržištu koji se proizvode u ekološki odgovornim tvornicama.

Jøtul peći i kamini proizvode se od lijevanog željeza u Norveškoj te dolaze s tehnologijom čistog sagorijevanja koja zadovoljava visoke ekološke standarde.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi