ABRAXAS d.o.o.
Opis djelatnosti
Specijalizirani smo za usluge planiranja, izvođenja, opremanja i održavanja javnih objekata i površina različitih namjena.

PROGRAMI:
- Dječja igrališta: nogomet, mali nogomet, košarka, rukomet, odbojka…
- Mrežne konstrukcije: Igrače mrežne konstrukcije izrađene od specijalnih, posebno patentiranih, užadi namijenjene su igri djece svih dobi.
- Trampolini: trampoline različitih dimenzija i oblika
- Outdoor fitness: sprava za vježbanje na otvorenom prostoru.
- Trim staze: Trim staze, isto kao i sprave za fitnes na otvorenim prostorima, potiču ljude na kretanje, bavljenje sportom u prirodi te povećanje aktivnosti koja je dobra ne samo za fizičko već i za psihičko zdravlje.
- Sportska igrališta: golovi za mali nogomet ili rukomet, koševi, mreže za odbojku ili tenis i ograde koje mogu sadržavati i sasvim male golove.
- Gumene podloge: ploče za ublažavanje udaraca i posljedica padova na dječjim igralištima
- Umjetna trava: umjetne trave pogodne za najrazličitije prostore i namjene, kao što su terase hotelskih i ugostiteljskih objekata, terase i balkoni rezidencijalnih objekata.
- Urbana oprema: klupe, kante za otpatke, rasvjeta, stalci za bicikle, zaštita za drveće, fontane.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka Abraxas d.o.o., osnovana 2011. godine u Zagrebu. Naša je misija zastupanje vodećih europskih proizvođača u segmentu uređenja vanjskih javnih prostora i distribucija njihovih proizvoda na području RH i regije, te proizvodnja urbane opreme prilagođene specifičnim potrebama tržišta.

Dodatnu vrijednost navedenim programima dajemo kroz stručne usluge izrade idejnih rješenja, planiranja, savjetovanja, projektiranja, izvođenja i održavanja.

Vizija koja nas pri poslovanju svakodnevno i iznova nadahnjuje je visokomotivirajuća a pri ispunjavanju obveze kontinuiranog ra­zvoja rukovodimo se, uz opća poslovna, specifičnim načelima.

- Individualizirani pristup klijentima i projektima
- Izrada potpunih rješenja
- Izvrsnost usluga

Ustrajanje na potpunom ispunjenju zadanih ciljeva nameće nam obvezu poštivanja zacrtanih kriterija a istovremeno nam daje poseban kredibilitet i poticaj za dalje usavršavanje i napredovanje.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi