LETAK NAKLADA d.o.o. - PRO Gradnja
Opis djelatnosti
Izdavanje stručnog časopisa za graditeljstvo PRO GRADNJA.

PRO Gradnja tipičan je business - to - business izdavački projekt koji obuhvaća sve segmente graditeljstva - od prve lopate do ključa u ruke. PRO Gradnja izlazi svaki mjesec na najmanje 68 stranica u boji formata 210 x 280 mm i tiskan je vrhunskom tehnologijom na visokokvalitetnom papiru. PRO Gradnja se distribuira u vlastitoj organizaciji izdavača putem pošte i to izravnim adresiranjem na osobne adrese pojedinaca u tvrtke ciljanih grupa s vlastite mailing liste. PRO Gradnja dolazi u ruke poznatih direktora, voditelja marketinga, menadžera, šefova ili članova uprava svih vodećih tvrtki u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini...

Posebna izdanja časopisa PRO Gradnja (Beton, Krovovi, Montažne kuće, Fasade, Stolarija, Grijanje, Podovi, Dimnjaci...) izlaze periodično i besplatno se distribuiraju na poslovne adrese čitatelja.

Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
PRO Gradnja tipičan je business - to - business izdavački projekt koji obuhvaća sve segmente graditeljstva - od prve lopate do ključa u ruke. Ambicija nam je, dakle, stvarati u mjesečnom ritmu stručni digest časopis u kojem će informativni, stručni i komercijalni sadržaji ići ruku pod ruku, a PRO Gradnja biti nezaobilazno štivo u kojem davatelji i primatelji usluga uspješno komuniciraju.

Pečat B2B na naslovnici jamstvo je da smo otvoreni svim aspektima struke, svemu što vaš posao može činiti lakšim, uspješnijim i unosnijim u svakodnevnom radu.
Pritom, PRO Gradnja se ne zadržava samo na graditeljstvu jer, naše je uvjerenje da na jednom mjestu treba okupiti sve sudionike složenog procesa građenja, od idejnog projekta, do uređenja zelenih površina. Nismo zaboravili ni sajmove, seminare i stručna okupljanja, poslovne i marketinške informacije..., koje bi našim čitateljima trebale oslikati što se događa unutar struke.

Stoga već i podjele prema rubrikama najavljuju kako nam je podjednako važno predstaviti čeličnu konstrukciju, fasadu, pokrov, nove alate ili građevinsku mehanizaciju, modernu sanitarnu opremu, vatrodojavne sustave ili, pak, izbor dostavnih gospodarskih vozila na domaćem tržištu. Ne samo zato što je graditeljstvo važna gospodarska grana i pokretač razvitka društva, već što je iz jednostavne logike razvidno da je u tom složenom procesu podjednako važan izbor krovne ili zidne konstrukcije, odgovarajući alati, cijevni spojevi ili hidraulika u građevinskim strojevima.

PRO Gradnja je rubricirana po modularnom načelu. Osnovnu konstrukciju čine tekstovi iz građenja i opremanja, koji obuhvaćaju projektiranje, gradnju, sanitarne instalacije, grijanje i klimatizaciju, razne aspekte tehničke i fizičke zaštite te alate i strojeve. Našom prilagodljivošću želimo na najbolji mogući način izlaziti u susret našim poslovnim partnerima, pratiti sajamske kalendare, sezonske i cehovske prigode, rasprodaje ili druge marketinške akcije. Uz redovite rubrike sa stručnim tekstovima i prikazima stvaramo i nove - vaš i naš časopis raste i razvija se poštujući dinamiku djelatnosti o kojima pišemo.

PRO Gradnja izlazi svaki mjesec na najmanje 68 stranica u boji formata 210 x 280 mm i tiskan je vrhunskom tehnologijom na visokokvalitetnom papiru. PRO Gradnja se distribuira u vlastitoj organizaciji izdavača putem pošte i to izravnim adresiranjem na osobne adrese pojedinaca u tvrtke ciljanih grupa s vlastite mailing liste. PRO Gradnja dolazi u ruke poznatih direktora, voditelja marketinga, menadžera, šefova ili članova uprava svih vodećih tvrtki u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini...

Na listi primatelja časopisa su i rukovodeći ljudi u odgovarajućim državnim tijelima i institucijama, strukovnim asocijacijama, zastupstvima stranih kompanija i diplomatsko - konzularnim predstavništvima te školama i fakultetima.

Uz sve navedeno, pozivamo vas i na dvosmjernu komunikaciju, otvaramo prostor za vaše savjete, iskustva, stručne priloge, pitanja..., ukratko, sve ono što vaš i naš časopis može činiti boljim, raznovrsnijim i potpunijim.

PRO Gradnja je stručna literatura, koja se čuva i koju morate imati.
LETAK NAKLADA d.o.o. - PRO Gradnja se nalazi u ovim kategorijama:
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi