MARKANOVIĆ d.o.o.
Opis djelatnosti
Izrada svih vrsta krovišta i nadstrešnica, izvođenje tesarskih radova. Pokrivanje krovišta limenim pločama u obliku crijepa, trapeznim limom ili falcanim, Lindab, Ruukki, Gerard, Prefa. Prepokrivanje starih krovišta i pokrivanje novih krovova crijepom Tondach, Nexe, Glinex, Creaton.

KROVNI SISTEMI:
- Crijep ploča
- Gerard pokrov: Pogodan za sve vrsta krovišta podnosi jako blage nagibe. Izrazito povoljan za krovišta koja su izložena jakim vjetrovima i burama, stoga je zbog svojih karakteristika i načina ugradnje preporučen i za morske uvjete za razliku od drugih limenih pokrova. Lagan i prirodne boje.
- Prirodni crijep: Prepokrivanje starih krovišta i pokrivanje novih krovova crijepom Tondach, Nexe, Glinex, Creaton
- Falcani limeni pokrovi: PLX Lindab, PREFA Filli Stahl
- Trapezni lim
- Izrada nadstrešnica
- Izrada krovišta
- Adaptacija krovišta
- Građevinska limarija: Montiramo sve vrste građevinske limarije po pristupačnim cijenama.

TERMOIZOLACIJSKI SISTEMI:
- Fasadni sistemi: Limena izolirana fasada od sinus lima - Sinusna fasada je pogodna za estetsko dotjerivanje nekog starog objekta ili za oblaganje novog.
- Ventilirane fasade
- SBS montažni objekt, sistem montažnog skladišta ili radionice - Radi se o objektu koji se sastavlja od laganih pocinčanih profila te duple limene obloge, koja se ispunjava izolacijom, kamenom vunom. Objekt je pogodan zbog toga što se brzo montira, pogodan je i za demontažu a na kraju je financijski i jeftiniji od klasične gradnje.
- Termoizolacijski sustavi - sedvič paneli - toplinska izolacija objekta: Radi se o ugradbenim elementima s termoizolacijskim svojstvima za oblaganje krovova i zidova na građevinama. Sastoje se od unutrašnjeg i vanjskog lima.

ODRŽAVANJA:
Održavanje krovova stambenih zgrada i adaptacije krovišta.

Županije djelovanja
Druge države
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Petnaest godina rada i tradicije stoji iza nas. Reference su naši zadovoljni klijenti. Mi inzistiramo na kvaliteti i majstori smo od riječi. I vjerujemo u povjerenje.

Radove vršimo na području cijele Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi