ECOFLEX M.A.F. Obrt za trgovinu, ugradnju i održavanje dizala
Opis djelatnosti
ECOFLEX-M.A.F. sklapa upravljačke ormara za dizala te vrši prodaju rezervnih dijelova za dizala, od sitnih dijelova i pratećeg pribora do vrata, kabina, grupa za upravljanje, pogonskih elektromotora (dvo brzinskih, vvvf i mlr), hidrauličnih agregata te isporučuje kompletna hidraulična i električna dizala. Ugradnju novih dizala i platformi i održavanje postojećih.

DIZALA
U suradnji sa svojim poslovnim partnerima omogućujemo svojim kupcima isporuku dijelova dizala, te dobavu i ugradnju kompletnih električnih i hidrauličnih dizala svih namjena: osobna, kućna, bolnička, hotelska, panoramska i teretna.

PLATFORME
U suradnji sa svojim poslovnim partnerima omogućuje svojim kupcima isporuku i ugradnju svih vrsta električnih i hidrauličnih platformi: uređaj za transport kolica, uređaj za prijenos kolica – gusjeničar, stolice uz stepenice (zavojite, ravne), kose platforme uz stepenice (zavojite, ravne), vertikalne platforme, platforme za spuštanje u more i bazene

ODRŽAVANJE
Osim dizala redovno održavamo platforme, kose platforme uz stepenice, platforme za bazene i more, kućna dizala, kuhinjska malo teretna i teretna dizala.

SERVIS DIZALA
Pružamo kvalitetnu i brzu uslugu otklanjanja kvara na dizalima te 24 satnu servisnu službu za hitne intervencije

DIJELOVI ZA DIZALA
U suradnji sa svojim poslovnim partnerima osim dizala i platformi, po vrlo povoljnim uvjetima omogućujemo svojim kupcima isporuku raznih dijelova za dizala: čelična užad (8,10,11 mm), flet kablovi (24 x 0,75 mm), ograničitelji brzine, svjetlosne zavjese, polly odbojnici (poliuretanski i uljni), magnetski odbojnici (48v i 220 v), grupe upravljanja, pogonski elektromotori (ac2, vvvf, mlr), amortizeri vrata Europa, automatska vvvf vrata, kabine, automatska vrata voznog okna, kabine prema katalogu i na osnovi projekta, okvir kabine.

Županije djelovanja
Druge države
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Obrt "ECOFLEX-M.A.F." osnovan je 1996. godine. Osnovao ga je Marin Antulov-Fantulin, rođen 1965. godine u Šibeniku gdje je završio srednju elektrotehničku školu. Rad na dizalima počeo je 1989.godine. Na poslovima održavanja dizala zaposlena su četiri djelatnika, a povremeno zbog povećanog obujma poslova koristimo usluge vanjskih suradnika.

ISKUSTVO I TRADICIJA
Suradnja s poznatim komitentima. U redovnom održavanju imamo 130 dizala te osim dizala redovno održavamo platforme, kose platforme uz stepenice, platforme za bazene i more, kućna dizala, kuhinjska malo teretna i teretna dizala.

Osim u Šibeniku i Šibensko-Kninskoj županiji djelatnici obrta ECOFLEX-M.A.F., održavaju dizala i na području Splitsko-dalmatinske i Zadarske županije.

KVALITETA I ISKUSTVO
Djelatnici su osposobljeni kako za održavanje postojećih tako i za ugradnju novih dizala i platformi.

ECOFLEX-M.A.F. surađuje s uglednim europskim i vaneuropskim tvrtkama s područja rada dizala i tehnologija za dizala.

Sva pitanja vezana uz dobavu, isporuku, montažu i održavanje, kao i podloge za ugradnju novih dizala te sve informacije u vezi s tim, svojim kupcima i klijentima dajemo besplatno, a ugovorene poslove izvodimo u suradnji s renomiranim proizvođačima opreme za dizala po načelu "ključ u ruke".

GARANCIJA KVALITETE
Po obavljenoj montaži dizala pružamo kvalitetnu i brzu uslugu otklanjanja kvara na dizalima te 24 satnu servisnu službu za hitne intervencije.

Sve upite i informacije vezane za postojeća te ugradnju novih dizala i platformi svojim klijentima pružamo i osobnim dolaskom na objekt ili putem mobitela i interneta.

KONTAKTIRAJTE NAS S POVJERENJEM
Pozivamo sadašnje i buduće korisnike naših usluga da nas slobodno kontaktiraju.
Reference
Osim dizala u stambenom fondu održavamo hotele Solaris, hotele Vodice, hotele: Stana, Vrata Krke, Jadran, Krapanj, Boškinjac-Pag, Radin, opće bolnice Šibenik i Knin.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi