KERAMIKA MODUS d.o.o.
Opis djelatnosti
Na osnovu tradicije i bogatih nalazišta gline Keramika Modus iz Orahovice osnovana je šezdesetih godina prošlog stoljeća. Danas je tvrtka jedini hrvatski i vodeći regionalni proizvođač keramičkih pločica, a sve zahvaljujući investicijama u nove tehnologije, moderne strojeve i ljudske resurse.

Ponosno možemo reći kako smo među tehnološki najsuvremenijim tvornicama keramičkih pločica u ovom dijelu Europe, te se uvrstili i među vodeće proizvođače kompletnog asortimana keramičkih pločica, nudeći pločice za različite namjene:
- prešane podne i zidne pločice za unutarnje oblaganje
- dekor pločice i bordure kao završne detalje u prostoru.

Ulaganjem ne samo u tehnologiju i povećanje proizvodnje, već i u osuvremenjivanje dizajna linija pločica koje Keramika Modus nudi na tržištu, ispunjeno je i posljednje, ali i ključno očekivanje kupca - kvaliteta i estetski dojam pločice.

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Oznaka “GREEN MARK – SIGN OF EXCELLENCE” obilježje je održive ili “zelene”usluge, proizvoda ili tehnologije radi stvaranja dodane vrijednosti, promicanja, povećanja konkurentnosti i tržišnog plasmana istih. Keramika Modus postala je 2013. godine ponosni nositelj ove oznake koja se dodjeljuje za korištenje na vremenski rok od pet godina od strane tvrtke Energo Media Servis i Saveza za energetiku Zagreba.

Keramika Modus sustavno gradi „Total Quality Management“: Sustav upravljanja kvalitetom ISO-9001 uveden je 1998. godine, dopunjujući Sustav upravljanja kvalitetom 2000. godine uveden je Sustav praćenja troškova kvalitete, a od početka 2006. godine i Sustav upravljanja okolišem ISO-14001. U planu je uvođenje Sustava upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu ISO-18001.
Reference
Više od 70% svog proizvodnog programa Keramika Modus izvozi u sve zemlje regije (Slovenija, Bosna i Hercegovina, Makedonija i Srbija – službeno predstavništvo), kao i u Austriju, Mađarsku, Rusiju, Rumunjsku, Češku, Slovačku, Bugarsku, Rusiju, Francusku, Belgiju, Kosovo, Moldaviju, Grčku…, a indirektno i na sva ostala tržišta.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi