HAPPYFLOOR ZAGREB parketi i podovi
Opis djelatnosti

Happyfloor - salon parketa i ostalih vrsta podova u svom programu nudi najbolje od hrvatskih i europskih proizvođača.

Nudimo preko 450 svih vrsta parketa, premium laminata, vinyl i pluto podnih obloga. Veliki lager i dostupne količine spremne za isporuku odmah ili u vrlo kratkom roku.

Poseban naglasak na parketima od hrasta (gotovi hrastovi parketi, seljački podovi, masivni parketi). Velik izbor raznih završnih obrada i oblika površinske zaštite (lak ili ulja). U ponudi imamo i egzotične vrste parketa.

NAŠA PONUDA:
- Parketi (gotovi dvoslojni i troslojni). Parketi za podna grijanja.
- Egzotični i ekskluzivni parketi
- Seljački podovi
- WPC decking obloge - za terase i wellness prostore
- Premium laminati (Made in Germany)
- Pluto podne obloge
- Vinyl podne obloge
- Proizvodi za postavu i njegu podova

NAŠE USLUGE:
- Stručno savjetovanje u našem prodajnom salonu ili na Vašem objektu
- Besplatna dostava za Zagreb i okolicu. Mogućnost dostave i na području cijele RH
- Postava parketa i ostalih vrsta podova uz najkvalitetnije materijale i garanciju


{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Happyfloor studio podova- Nadahnuti prirodom i dizajnirani za život!

Happyfloor nastaje kao plod višegodišnjeg iskustva u radu s drvom i drvnim proizvodima. Jednostavno volimo drvo, zbog svih zadovoljstva i mogućnosti koje nam ono pruža u svakodnevnom životu i uređenju interijera.

Osnovni cilj je kupcima ponuditi drugačiji pristup već kod prvog kontakta. Prije svega to se odnosi na stručno vođenje kroz asortiman – pažljivo saslušati želje i potrebe svakog kupca te zajedno s njim odabrati najadekvatniji pod za njegov životni ili poslovni prostor.

Individualni pristup svakom klijentu. Osim stručnog vođenja od početka do kraja projekta, imperativ nam je ljubaznost kao jedan od osnovnih uvjeta za kvalitetan partnerski odnos.

Ukoliko ne znate kako i gdje početi tražiti najbolji pod za Vas, obratite nam se i naš dizajner će doći u Vaš prostor i zajedno s Vama naći najbolje rješenje.

Naš izbor je vrlo velik, puno stilova i dekora, završnih obrada i formata prilagodljivih mogućnosti, tako da možete biti sigurni kako ćete zadovoljiti Vaš osobni stil i naći nešto posebno za Vaš prostor.

Našu ponudu prilagođavamo specifičnim zahtjevima svakog kupca. Mi smo Vaša desna ruka u realizaciji ideja za opremanje Vašeg doma ili poslovnog prostora.

Obratite nam se s povjerenjem!
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi