GHIA PRO d.o.o.
Opis djelatnosti

U mogućnosti smo pravodobno i profesionalno zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih kupaca.

Naša ponuda obuhvaća:
- Usluga nabave i prilagodbe kontejnerskih jedinica
- Izrada i sklapanje kontejnerskih jedinica po mjeri, uključujući i instalacije, dodavanja nadstrešnica, verandi i slično
- Usluge najma standardnih kontejnerskih objekata klijentima sa sezonskim potrebama ili unutar ograničenoga vremenskoga perioda
- Usluga rezanja i savijanja limova


Proizvodi u ponudi:
- Izdvojena ponuda: Mini apartman kontejner
- Kontejneri (portirnice i recepcije, sanitarni kontejneri, skladišni kontejneri, svlačionice, uredski/stambeni kontejneri i caffe bar kontejner)
- Sendvič paneli: krovni paneli (standard, mineralna vuna, imitacija crijepa Coppo) i zidni paneli (standard i mineralna vuna)


Županije djelovanja
Druge države
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Ponosno možemo istaknuti da je naša tvrtka, GHIA Pro d.o.o., još 1996. godine, kada je osnovana, tržištu prva pružila uslugu nabave i prilagodbe kontejnerskih jedinica. Zahtjevi naših klijenata s godinama su postajali sve zahtjevniji, što je pred naše poduzeće stavilo nove izazove te nas poticalo na stalno unaprjeđenje širine i kvalitete usluga.

Zahvaljujući kvalitetnom i kompetentnom osoblju, u mogućnosti smo pravodobno i profesionalno zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih kupaca, stoga nam se obratite s punim povjerenjem!

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi