S GRUPA d.o.o.
Opis djelatnosti
S-GRUPA je poduzeće koje se bavi ugradnjom CAME tehnologije. Pokrivamo široko područje od instalacije automatike za klizna i krilna dvorišna vrata, automatike za garažna vrata, industrijskih motora, kontrole pristupa i parkirnih sustava i barijera, sigurnosnih sustava i kućne automatike do tubularnih motora za tende i rolete, brzoposmična vrata, rolo vrata i sekvencijalna vrata kako u rezidencijalnom (kućnom) tako i u industrijskom sektoru.

Čitava lepeza naših proizvoda služi isključivo tome da poboljša Vašu sigurnost i učini Vaš život lakšim. Predstaviti ćemo Vam samo neke, kako bi Vas upoznali s asortimanom koji nudimo:

- Motori za automatska vrata
- Automatska rampa
- Automatski stupići
- Segmentna garažna vrata
- Automatika za dvorišne kapije
- Interfoni, parlafoni, videofoni

Postali smo ovlašteni partner i montažer programa namještaja Paron Arredamenti.

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Prisutni smo u ovoj branši desetak uspješnih godina, tokom kojih smo prikupljali iskustvo i znanje kako bismo danas mogli biti dostojni Vašeg povjerenja.

Sve što trebate učiniti jednom nakon što odlučite automatizirati Vaš dom – je kontaktirati nas!

Preporučiti ćemo Vam najbolju soluciju prema Vašim potrebama i mogućnostima, izvršiti pregled i detekciju kriznih točaka u sigurnosnom pogledu i pronaći personalizirano rješenje upravo za Vas i Vašu obitelj.

Zašto odabrati baš nas?
Zato što mi nudimo kompletnu uslugu, od konzultacija, pregleda zatečenog stanja, ponude opcija i predlaganja nekoliko mogućih solucija za Vaše specifične potrebe pa do same instalacije i naposljetku održavanja. Drugim riječima, pozivamo Vas da prepustite sve Vaše brige nama!

Radimo isključivo sa CAME automatikom i upravo zbog toga Vam možemo jamčiti apsolutnu kvalitetu i potpuno zadovoljstvo s odabranim proizvodima, bilo da Vam je potrebna kućna automatika, alarmni sistem, automatika za vrata, ograde ili portune, sekcijska ili industrijska vrata, odnosno parkirni sistemi.

Obratite nam se sa potpunim povjerenjem, veselimo se svakom Vašem upitu!
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi