KORACELL d.o.o.
Opis djelatnosti
Proizvodnja i distribucija dodatne opreme za mobitele. Prodaja konzumerske elektronike.

Prodajni asortiman obuhvaća male kućanske aparate, baterije i punjače, hladnjake za vino, memorije i medije, audio i video opremu, rasvjeta (led žarulje, led reflektori, dekorativna rasvjeta, tračna rasvjeta, ugradne svjetiljke).

Također djelujemo kao intergrator sustava za satelitsko praćenje i nadzor vozila SAT-CON.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Internacionalna kompanija Koracell osnovana je sredinom 90-tih godina, kao odgovor na snažan razvoj telekomunikacijskog sektora. U prvim godinama svog djelovanja kompanija je specijalizirala svoje poslovanje u području proizvodnje i distribucije dodatne opreme za mobitele. Tvrtka Koracell Croatia osnovana je 2002.g. u Zagrebu. Početkom 2005. kompanija proširuje svoj prodajni asortiman u područje konzumerske elektronike. Prodajni asortiman obuhvaća male kućanske aparate, baterije i punjače, hladnjake za vino, memorije i medije, audio i video opremu. Početkom 2008. tvrtka Koracell postaje i intergrator sustava za satelitsko praćenje SAT-CON.

Tijekom godina sklopili smo ugovore s vodećim trgovačkim kućama o prodaji Koracellovog prodajnog asortimana.

U toku svojeg dugogodišnjeg poslovanja kompanija je razvila uspješnu strategiju prodajnog portfolija koja se temelji na najboljem odnosu cijene i kvalitete. Kontinuirano razvijamo nove proizvode, posebnu brigu poklanjamo servisu i odnosima prema poslovovnim partnerima, zasnovanim na međusobnom povjerenju i obostranom zadovoljstvu. Zadovoljstvo naših korisnika je naša najbolja reklama. Naši napori usmjereni su prema tom cilju.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi