BARUKČIĆ TRGOVINA I PROMET d.o.o.
Opis djelatnosti
Izvođenje građevinskih radova (fasaderski, zidarski, žbukerski radovi, izrada glazura, hidroizolacije, soboslikarski radovi).

Maloprodaja i veleprodaja građevinskog materijala i pribora proizvođača JUB - Temeljni premazi, mase za izravnavanje, unutarnje boje, dekorativne žbuke, fasadne boje, ljepila i mortovi za lijepljenje, izolacijske ploče, građevinski elementi, hidroizolacija, sredstva za nijansiranje.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka Barukčić trgovina i promet d.o.o. iz Zagreba se u poslovnom svijetu pojavila 2004.g. kao obrt GIGI-BAU, te nakon nekoliko uspješnih poslovnih godina prerasla u firmu pod nazivom Barukčić trgovina i promet d.o.o.

U početku nam je osnovna djelatnost bila izvođenje građevinskih radova, a do danas smo se proširili i na trgovinu građevinskog materijala i pribora. Sjedište tvrtke je u Sesvetama u naselju Jelkovec, 3. Savski odvojak br. 6. gdje raspolažemo sa građevinskim skladištem te veleprodajom.

Tvrtka je u kratkom razdoblju ostvarila dobre poslovne rezultate, te ostvarila korektan odnos kako s kupcima tako i s dobavljačima.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi