5 PLUS d.o.o.
Opis djelatnosti
Djelatnost našeg poduzeća su završni građevinski radovi a posebno smo orijentirani na izvođenje toplinskih fasadnih sustava - toplinske fasade te na izvođenje soboslikarskih radova.

Sudjelujemo u programu energetske obnove obiteljskih kuća i stambenih zgrada gdje se investitorima nude bespovratna sredstva odn. država sufinancira zamjenu vanjske stolarije, toplinsku zaštitu vanjske ovojnice (vanjski zid, krov) i ugradnju sustava za korištenje obnovljivih izvora energije. Izrađujemo detaljnu ponudu u skladu s preporukama iz Izvješća o prvom energetskom pregledu.

Radimo s materijalima proizvođača: STO - Austrija, CAPAROL, BAUMIT, ROFIX, MUREXIN, KNAUF INSULATION, MAGMAX, WEBER i dr. Prvi smo u Hrvatskoj bili izvođači crne fasade proizvođača Sto-Austrija kao i proizvođača Caparol. Tamne fasade koje su danas sve popularnije zahtjevnije su za izradu, a izbor materijala pritom je vrlo važan.

Izvodimo radove toplinske izolacije zida fasadnom opekom - ciglom, često skuplja od uobičajenih fasadnih premaza ali osim što zadovoljava estetske kriterije fasadna opeka otporna je na atmosferske utjecaje - dakle dugotrajnija je, smanjuje troškove održavanja objekata a ubraja se i u ekološke materijale. Na sve naše izvedene radove dajemo garanciju u suradnji sa proizvođačem toplinskog sustava.

Za sve radove imamo stručno osposobljene radnike kao i svu potrebnu opremu za obavljanje radova te imamo Suglasnost Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva za obavljanje istih. Naši fasaderi stalno prate napredak tehnike i tehnologije građenja, usvajaju nova znanja na tom području, a dugogodišnje iskustvo glavni je čimbenik našeg uspjeha.
 
Referentna lista naših radova obuhvaća elitna područja stanovanja te ekskluzivne poslovne i ugostiteljske objekte. Velike sportske dvorane, zdravstvene ustanove, škole i vrtići te velebni sakralni objekti dio su liste naših referentnih radova.
 
U suradnji sa dugogodišnjim partnerima nudimo i krovopokrivačke i tesarske radove radove te grube građevinske radove kao što su: betonski i armirano betonski radovi te zidarski radovi.
 
Obratite nam se s povjerenjem jer jamčimo kvalitetan posao i pouzdanu suradnju.

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Poduzeće "5 PLUS" d.o.o. za trgovinu i usluge nastalo je izdvajanjem iz obiteljskog obrta "Dekoral" koji ima dugogodišnju tradiciju uspješnog poslovanja.

Djelatnost našeg poduzeća su završni građevinski radovi.

Stalno praćenje napretka tehnike i tehnologije građenja, usvajanje novih znanja na tom području te dugogodišnje iskustvo glavni su čimbenici našeg uspjeha.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi