Opis djelatnosti

Veselčić d.o.o. bavi se specijalnim građevinskim radovima, izvođenje sanacija, hidroizolacija, zaštite građevina i spomenika kulture.

Uz zahtjeve sanacije, tvrtka Vesečić d.o.o. izvodi stručna mjerenja, analize i izrada projektnih rješenja, savjetovanje, te usko surađuje sa dobavljačem sanacijskih materijala MC-Bauchemie GmbH & Co. KG koja je međunarodna tvrtka sa više od 50 godina iskustva u proizvodnji materijala građevinske kemije, te zastupa Desoi GmbH je jedan od vodećih proizvođača tehničkih proizvoda i opreme za tehniku injektiranja.

Dio detaljnijih djelatnosti Vesečić d.o.o. su injektiranja u svrhu horizontalnog prekida kapilarnog uzdizanja vlage, površinsko injektiranje u obliku plašta iza građevinskih elemenata, trajno brtvljenje pukotina, prodora i dinamički opterećenih elemenata, injektiranje zidanih konstrukcija i betona u svrhu učvršćivanja, stabilizacije temeljnog tla te postavljanje sistema za naknadno injektiranje, izrada i sanacija elemenata odvodnje, radnih reški po sustavima, kao i sanacija, obrada i zaštita betonskih površina, te sustavi za hidroizolaciju i sanaciju terasa, lođa i ravnih krovova, dilatacijske trake i brtvene mase za dilatacije, spajanje i stabilizacija zastornih kolosijeka.


Županije djelovanja
Druge države
Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Sanacija građevina je neizbježna realnost, bilo da je potreba za sanacijom nastala utjecajem vremenskih uvjeta, greškom u izvođenju ili projektiranju, svakodnevno smo suočeni sa sve većom potrebom za sanacijskim radovima. Iskustvo, stroga primjena struke, visok tehnološki nivo i školovani djelatnici osnova su za kvalitetno izvođenje najzahtjevnijih radova sukladno europskim i svjetskim standardima i normama.

Našim kupcima i partnerima nudimo stručno savjetovanje i partnerski pristup u rješavanju zajedničkog problema te dugotrajnu kvalitetu koja odgovara najzahtjevnijim europskim i svjetskim standardima i normama. Naš cilj je da ostanemo profesionalni, dinamični i u stalnom kontaktu sa tehnološkim napretkom u struci. Svojom visokostručnom i kvalitetnom ponudom odgovaramo aktualnim zahtjevima u području graditeljstva. Razvijamo znanje kao svoj najznačajniji i prepoznatljiv proizvod.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi